Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Oferte speciale de Rusalii


Oferte speciale de Rusalii

Anul acesta, de Rusalii (6-9 iunie), s-a anuntat vreme frumoasa! Deci este numai bine sa vii la mare, sa te bucuri de soare, de nisipul cald, de briza sarata...
Agentia ta de turism de la mare, litoralulromanesc.ro, a pregatit pentru tine cele mai multe si mai bune oferte speciale pentru minivacanta de Rusalii.
Fie ca doresti agitatia statiunii Mamaia sau linistea statiunii Saturn, fie ca vii cu familia, cu copiii, sau cu prietenii, impreuna vom gasi oferta care ti se potriveste.
Preturile in Mamaia incep, la un hotel de 2 stele, pentru un sejur de 3 nopti, de la 206 lei/camera dubla. La 3 stele te poti caza cu 354 lei/camera dubla, iar la 4 stele, cu 771 lei/camera dubla cu mic-dejun inclus.
In celelalte statiuni, tarifele sunt mai mici.
De exemplu, in Eforie Nord la 2 stele sejurul de 3 nopti este 138 lei/camera dubla, la 3 stele acelasi sejur costa 212 lei, iar la 4 stele, 471 lei, cu mic-dejun inclus.
In Neptun, un sejur de 3 nopti la 2 stele costa 249 Lei/camera dubla, cu mic-dejun inclus, la 3 stele – 333 lei/camera dubla, iar la 4 stele, acelasi sejur costa 657 lei, cu mic-dejun inclus.
Acestea sunt doar cateva exemple. Oferta completa o poti vizualiza accesand link-ul https://www.litoralulromanesc.ro/oferta_rusalii.htm
Alege hotelul, rezerva, vino la mare... De Rusalii, relaxarea si distractia se muta la mare! Si va ramane aici pana tarziu, la toamna...

Publicat la data de: 29/05/2014

Etichete: Litoralul Romanesc 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777