Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

1 MAI SI PASTE PE LITORAL


1 MAI SI PASTE PE LITORAL

Este deja o traditie ca scurta vacanta de 1 Mai sa ii gaseasca pe romani la malul marii! Anul acesta, insa, va puteti bucura de o vacanta prelungita, avand in vedere ca 1 Mai se serbeaza in aceeasi perioada cu Sarbatorile Pascale, iar guvernul a decis ca zilele de 2 si 3 mai sa fie declarate zile libere pentru angajatii de la stat. Ca urmare, hotelierii si agentiile de turism au pregatit pachete speciale, specifice fiecarui eveniment, sau pachete de vacanta comune, care includ oferte de cazare pentru perioada 30 aprilie - 7 mai.
Pe www.litoralulromanesc.ro puteti gasi oferte avantajoase de 1 Mai, Paste si sejururi care acopera ambele perioade. Cele mai multe oferte sunt disponibile in statiunea Mamaia, la hoteluri de 5, 4, 3 si 2 stele. Pachetele turistice includ un minim de 2 nopti de cazare pentru 2 persoane, calculate la tarife speciale. La hotelurile de 2 stele preturile pornesc de la aproximativ 79 de lei/noapte*, in timp ce la unitatile de cazare de 3 stele tarifele incep de la 110 lei/noapte* (Hotel Perla Mamaia), iar la hotelurile de 4 stele preturile pornesc de la aproximativ 210 de lei/noapte*. (*pentru sejururi de minimum 2 nopti de cazare cu mic dejun inclus).
Majoritatea hotelurilor ofera reduceri pentru fiecare noapte adaugata la pachetul minim de 2 nopti de cazare, astfel incat turistii se pot bucura de mai multe zile de vacanta la preturi mai mici. O astfel de oferta este disponibila la Hotelul Golden Tulip 4**** din statiunea Mamaia, care ofera discount de pana la 30% pentru suplimentarea sejurului de 2 nopti. Mai mult, in cazul in care optati pentru un sejur de 5 nopti de cazare, hotelul va ofera gratuit Dejunul Pascal.
Aceste pachete turistice se adreseaza atat familiilor si grupurilor care doresc sa petreaca o vacanta linistita si relaxanta, cat si tinerilor aflati in cautarea distractiei. Startul sezonului estival va fi marcat de concerte in aer liber, barbeque, concursuri, spectacole pe plaja si focuri de artificii. Special pentru petrecareti se da startul distractiei in majoritatea cluburilor si discotecilor de la malul marii.
In apropierea Pastelui puteti opta pentru excursii la bisericile si manastirile din Dobrogea. Ca recomandare, puteti lua in calcul o vizita la Biserica de lemn Sfantul Mina din Parcul Tabacariei din Constanta, la Catedrala Sfintii Petru si Pavel, amplasata aproape de faleza Cazinoului, la Manastirea Sfantul Andrei din apropierea localitatii Ion Corvin (jud. Constanta), acolo unde puteti vizita Grota Sfantului Andrei, la Manastirea Dervent din localitatea Lipnita (jud. Constanta) sau la manastirile tulcene Cocos si Celic Dere.


Vizualizati ofertele de 1 Mai si Paste pe Litoral!

Publicat la data de: 07/03/2013

Etichete: paste litoral  1 mai litoral  litoral  litoralul romanesc  litoralulromanesc.ro 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777