Termeni si conditii Litoralul Romanesc.ro - LitoralulRomanesc.ro

Seaside Transportation

Transportation, inland and exterior, information about transportation on seaside...

See details

Termeni si conditii

Conditii generale de rezervare

Actualizat la data de 28 mai 2010 ( versiunea precedenta - actualizata la 1 ianuarie 2010 ) Rezervarile la hotelurile de pe litoralul Romanesc se fac cu cel putin 7 zile inaintea datei de sosire. Se proceseaza numai rezervarile pentru minim 3 nopti de cazare.

1. ORICE REZERVARE TRIMISA ON-LINE SAU FACUTA TELEFONIC ARE CA PUNCT DE PORNIRE OFERTA TURISTICA PUBLICATA PE UNUL DINTRE SITE-URILE AGENTIEI CREATIVE EYE SRL SI IN CONSECINTA SE SUPUNE REGULILOR SI CONDITIILOR AFISATE PE ACESTE SITE-URI.

2. Trimiterea solicitarii de rezervare NU garanteaza rezervarea camerelor.
3. Toate solicitarile sunt procesate de operatori umani si vor fi confirmate si considerate definitive numai dupa plata serviciilor de cazare (integral sau partial).

4. Plata se face in baza facturii proforme emisa de SC CREATIVE EYE SRL si transmise prin fax sau email dupa confirmarea disponibilitatii spatiilor de cazare solicitate.

5. Plata se poate face, prin transfer bancar in unul dintre conturile stipulate pe factura proforma, depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania, Unicredit sau Bancpost, prin Vouchere de vacanta, cu cardul de debit sau credit in sistem on-line, plata in rate cu cardurile emise de urmatoarele banci: Banca Transilvania ( Star Card ), Credit Europe Bank ( Card Avantaj ), Alpha Bank, BRD, BCR, Garanti Bank.

6. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita 100% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate intr-un numar de rate si in termenele prevazute in factura proforma.

7. Dupa efectuarea platii, clientul va primi prin fax, email sau prin posta, voucherul care va garanta serviciile turistice solicitate de client.

8. Turistul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura si in voucher (bilet de cazare) pentru a nu aparea neconcordante intre serviciile solicitate de turist si cele facturate de agentie.

9. Rezervarea se considera finalizata numai dupa plata integrala a serviciilor de cazare solicitate.

10. Toate rezervarile sunt supuse termenilor si conditiilor de rezervare din Contractul cu Turistul. Pentru a vizualiza si printa Contractul, va rugam sa dati click pe linkul urmator Contractul cu turistul


Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Carefree holidays

in 6 free interest rates

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotels

from
Litoralul Romanesc have an average of

8.9 from 10 points

Rezerva acum vacanta ta

Book your holiday now

0241 999

0241 837 777