Hotel Opal Jupiter

8.3

Very good

Hotel Opal

412 reviews

This hotel is included in the CANCELLATION WITHOUT PENALTY program

For this hotel we accept vacation vouchers

statiunea Cap Aurora, pe faleza See the map

Hotel Opal 3 stele Jupiter – Cap Aurora este situat pe faleza, langa Hotel California, la doar 50 de metri de plaja. Hotel Opal beneficiaza de vecinatatea perfecta a Marii Negre si a Padurii...

Description Opal

Hotel Opal 3 stele Jupiter – Cap Aurora este situat pe faleza, langa Hotel California, la doar 50 de metri de plaja. Hotel Opal beneficiaza de vecinatatea perfecta a Marii Negre si a Padurii Comorova, cu intinsul albastru al marii de o parte si cel verde al padurii de cealalta parte, cu rasaritul exploziv de o parte si apusul molcom de cealalta parte, cu tipatul ascutit al pescarusilor de o parte si cu trilul vesel al micilor pasari de padure de cealalta parte. Un loc in care orice om se poate bucura de spectacolul naturii.
In dreptul hotelului Opal faleza este inalta, iar plaja este fragmentata in mici golfulete strajuite de diguri. Hotel Opal este inconjurat de un spatiu verde generos, amenajat cu arbori, plante ornamentale si flori.
Hotel Opal Jupiter pune la dispozitia turistilor un numar de 216 camere duble si 16 apartamente, majoritatea cu vedere spre mare. Camerele au dotari specifice categoriei de 3 stele: TV LED, racitor, aer conditionat.Toate camerele au balcon cu vedere la mare sau spre padure.
Serviciile de masa se asigura in restaurantul propriu si la Braseria cu terasa (cu vedere spre mare). Restaurantul Opal va gazdui mic-dejun si pranz sub forma de buffet suedez, cu bauturi incluse (apa, suc, cafea, vin si bere). Terasa in aer liber va fi deschisa la pranz si cina, pentru servirea “a la carte”. Meniul contine si preparate pentru copii.
Pentru momentele de relaxare, Hotel Opal pune la dispozitia oaspetilor sai o zona de lounge cu priveliste spre mare, amenajata cu mese de bar, bancute, umbrare si sezlonguri, precum si un teren de tenis cu zgura, deservit, la cerere, de un instructor.
Pentru copii sunt amenajate doua locuri de joaca, unul interior (cu supraveghetor) si unul exterior. Saptamanal sunt organizate la locul de joaca interior, diferite activitati pentru cei mici.
Hotel Opal pune la dispozitia turistilor parcare privata cu o capacitate de 120 de locuri.
Oaspetii hotelului Opal pot opta pentru acces pe plaja privata Agat, cu care hotelul are incheiat un contract de colaborare. Plaja are o suprafata totala de 9000 mp, dintre care 5000 mp sunt ocupati de sezlonguri, si restul este o zona rezervata pentru cearsafuri. Plaja este situata la o distanta de mers pe jos de 3 minute si este amenajata cu sezlonguri, beach-bar si umbrele. Pretul pentru inchirierea unui sezlong cu umbrela si masuta este 15 lei/zi, pentru perioada  01.06.2020 - 16.07.2020, 01.09.2020 - 20.09.2020  si 20 Lei/zi, pentru perioada 17.07.2020 - 31.08.2020. Plata se va efectua la intrarea pe plaja, nu este posibila inchirierea prealabila a sezlongului.
Turistii care doresc sa foloseasca cearsaful propriu, au acces gratuit, in limita locurilor disponibile.

Hotel facilities

216 camere duble, 16 apartamente
Restaurant
Terasa
Private beach
Lounge
Bar
Locuri de joaca pentru copii
Teren de tenis
Sali de conferinte
Parcare

Facilities

Rooms facilities

Camerele duble au baie proprie, televizor LED (diagonala 80 cm), aer conditionat, feon, internet wireless, balcon cu mobilier si uscator, mocheta sau parchet, plasa impotriva insectelor. Suprafata: 18 mp.
Camerele duble standard sunt modernizate in anul 2020, astfel: bai complet renovate, parchet, perdele si saltele noi. Mobilierul este mai vechi, reconditionat. Sunt situate la etajele 4,5 si 6 au vedere spre mare sau spre Padurea Comorova. Repartitia pe etaje se face de catre Receptie, in momentul cazarii.
Camerele duble confort sunt situate la etajele 1,2, 3, au vedere spre mare sau spre Padurea Comorova, au mobilier modern si baile renovate acum cativa ani. Repartitia pe etaje se face de catre Receptie, in momentul cazarii.
Apartamentele sunt formate din living cu canapea extensibila, dormitor (cu usa despartitoare intre ele), dressing, baie, 2 balcoane cu vedere spre mare. Suprafata: 35 mp.

Other specificatios

Check-in: 18:00Check-out: 12:00

Services

Alte servicii: Parcare privata, internet wireless gratuit, teren de tenis, locuri de joaca pentru copii, lift, acces pe plaja privata Agat, situata in apropiere, cu sezlonguri contra-cost (15 lei/zi, pentru perioada  01.06.2020 - 16.07.2020, 01.09.2020 - 20.09.2020  si 20 Lei/zi, pentru perioada 17.07.2020 - 31.08.2020).

Standard accommodation rates for summer - 2020

.

Book online hotel OpalJupiter

To make a hotel rezervation at hotel Opal Jupiter please fill in the form below contact information

Personal data

Accommodation period

Number of rooms and persons

Rooms
Type
Adults
Children
Children ages

Other specificatios

By pressing this button you agree to: Terms of use & Tourists Contract

Frequent questions for Hotel Opal Jupiter

The following types of rooms are available for this hotel :
- Suite
- Standard double room
- Standard double room with sea view
- Comfort double room
- Comfort double room with sea view
Reservations made at this hotel can be paid in cash according to the specifications on the invoice, by bank transfer in the agency's accounts, online with the card or with holiday vouchers (holiday vouchers).
Yes, the hotel has its own restaurant.
At this hotel the tourists can stay starting with the hour 18:00 , and the maximum check-out time is 12:00
Guests staying at hotel Hotel Opal can benefit from the following facilities
Yes, you can pay with both vouchers and a holiday card.

For this hotel we accept vacation vouchers

Reviews and comments about Opal

412 reviews

Foarte Bine

8.3

Cleaning 8.3

83%

Services 8.1

81%

Positioning 9.0

90%

Staff 8.4

84%

Features 7.8

78%

Rate quality ration 8.0

80%

9.3
sept. 2020

Vederea la mare si dotarile


Una dintre receptionere... Habarnista și ne profesionistă

Period of stay: sept. 2020

Accommodated in: Camera dubla confort


6.3
sept. 2020

Amplasarea


Dotările din camere sunt sub 3 stele, mizerie în jurul hotelului

Period of stay: sept. 2020

Accommodated in: Camera dubla confort cu vedere la mare


9.2
sept. 2020

Liniște, curățenie, vederea la mare la etajele superioare, mic dejun bun


Aglomerația de la receptie, plaja

Period of stay: sept. 2020

Accommodated in: Camera dubla confort cu vedere la mare


7.5
sept. 2020

Hotelul arata bine pentru 3 stele,linistit


Lipsa plaja,nu poti face baie in mare,,scurgere deficitară,.balcon f mic,baia inghesuita.Statiunea arata dezolant,neîngrijită.aici este si vina primăriei Mangalia

Period of stay: sept. 2020

Accommodated in: Camera dubla confort


6.0
sept. 2020

Pozitia superba !


A compensat Marea toate neregulile legate de organizarea din hotel

Period of stay: sept. 2020

Accommodated in: Camera dubla standard cu vedere la mare