154Verified Reviews, Opinions, Comments for Palas Hotel
154 reviews

Foarte Bine

8.4

Cleaning 9.1

91%

Services 8.2

82%

Positioning 9.1

91%

Staff 8.7

87%

Features 7.7

77%

Rate quality ration 7.4

74%


4.2
sept. 2022

Nimic


Camera foarte mică, patul cu doua saltele care se îndepărtau, confort groaznic noaptea, baia foarte mică, fără aer, fără scurgere, dușul și dotările din baie ca pe vremea lui Ceaușescu, mocheta din plastic, zgomot îngrozitor de la aer condiționat, lumina foarte slaba in camera și pe holul camerei, nimic inclus la cazare ( piscina, șezlonguri, etc.), discuții la parcare …

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


9.8
sept. 2022

Totul la superlativ,dar cred ca piscina ar trebui folosita de toti turistii si nu contracost


Nu am nimic de obiectat,doar regulile hoteluilui un pic schimbate,adica tinand cont ca venim la mare ,ar tebui permisa intrarea in hotel cu colacii sau alta recuzita pt. distractie in apa

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Apartament


7.8
sept. 2022

Amabilitatea personalului din hotel Receptivitatea personalului de la curatenie Camere ingrijite Balcon umbros Izolare fonica buna


Dotarile minime: - baie invechita ar trebui remodelata total cu noi instalatii sanitare, cap de dus mobil si geam la dus pentru igiena, un sistem de ventilatie functional prompt pentru a preveni aburul excesiv - lipsa unui uscator de rufe in balcon (pentru prosoape de plaja si costume de baie) - altfel expunerea pe balustrada nu este numai inestetica dar este nerecomandata din cauza vantului - lipsa unei rampe de access din holul de intrare catre lifturi (desi sunt doar cateva trepte, ingreuneaza mult accesul cu bagaje sau persoanelor cu mobilitate redusa) - aer conditionat zgomotos - prosoapele invechite si decolorate ar trebui innoite regulat (in fiecare sezon) - lipsa unui cos de gunoi in camera (doar in baie se afla unul destul de mic) - restaurantul ar trebui redecorat mai modern Parcare insuficienta si locuri rezervate de personalul de la parcare dupa criterii neclare...

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


8.3
aug. 2022

Atmosfera linistita, aspect ingrijit


Micul dejun invariabil acelasi

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


7.0
aug. 2022

Încă ma gandesc. Probabil personalul amabil


Nu am reușit sa ma odihnesc! Balconul era spre curtea in care se afla ceva aparatura frigorifica sau pompa de caldura ce făceau un zgomot permanent, suficient de puternic. Cu usa de la balcon inchisa mureai de cald, sistemul de climatizare fiind o gluma proasta. Apoi dusul de la Baia, care era fix și trebuia sa cauți cu fiecare parte a corpului jetul de apa sa te poți spala. Oare cine a aprobat asa tâmpenie si-ar pune ada ceva acasa?

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


4.0
aug. 2022

Mic dejun variat, relativ aproape de plaja.


Alegi hotelul pentru ca vezi ca are piscina si cand ajungi acolo… surpriza, trebuie sa mai platesti 40 de lei pe zi in plus pe langa aia 1100 lei dati pentru 2 nopti ca sa poti sa stai la piscina. Personalului de la receptie ii ia o vesnicie sa te inregistreze in sistem, nu te anunta cand ajungi unde e restaurantul, nici vorba sa te informeze de aceasta taxa pentru piscina. Daca 4 stele inseamna doar sa pui casca de baie si chit de cusut in camera, atunci de, le merita din plin. Hotelul e relativ departe de orice altceva, iar daca trebuie sa te deplasezi cu autobuzul e cam greu.

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


7.8
sept. 2021

Apropierea fata de plaja. Amabilitatea persoanelor de la curățenie și a celor de la servirea mesei. Mâncarea a fost ok dar totuși scumpă.


La baie dusul este fix și vechi. Perdeaua care protejează este fff veche și f mica. Din acest motiv (plus dusul fix!) tot timpul curgea apa pe jos, trebuia sa pui prosop...și tot asa! La un hotel de 4 stele asa ceva nu este admisibil! În balcon ar trebui sa fie o ...sfoara sa pui rufele (costum baie, prosop...) la uscat. Ar trebui sa puneți și alte întrebări! Cele de mai jos cu note...nu sunt ok. Adică as fi dorit sa dau mai multe explicații nu doar note!

Period of stay: aug. 2021

Accommodated in: Camera dubla


9.2
aug. 2021

Aproape de mare


Micul dejun acelasi in fiecare zi... Puteau diversifica putin

Period of stay: aug. 2021

Accommodated in: Apartament


7.0
aug. 2021

Curățenia este impecabilă. Personalul este foarte respectuos și foarte serviabil.


Lipsa sifonului de pardosea din baie a făcut ca multă apă căzută din cadă să stagneze pe gresie. Prize foarte puține în cameră. Am avut două prize adiacente patului de dormitor și în rest nu am mai găsit. Posibil să fi fost în spatele frigiderului, dar au fost imposibil de accesat datorită corpului de mobilier în care este introdus frigiderul. Ne așteptam ca parcarea să fie inclusă în prețul de ședere la Hotel.

Period of stay: aug. 2021

Accommodated in: Camera dubla


7.7
aug. 2021

Micul dejun a fost foarte bun. Camera a fost foarte curata. Desi sunt putine locuri de parcare, am gasit loc, dar exista riscul ca atunci cand plecai cu masina, la intoarcere sa nu mai gasesti niciun loc liber. Parcarea este supravegheata.


Cabina de dus ar trebui modernizata. La un hotel de 4 stele nu ar trebui sa se plateasca intrarea la piscina.

Period of stay: aug. 2021

Accommodated in: Camera dubla