5Verified Reviews, Opinions, Comments for White Tower Mamaia Hotel
5 reviews

Bine

7.0

Cleaning 7.6

76%

Services 6.4

64%

Positioning 7.8

78%

Staff 6.8

68%

Features 7.0

70%

Rate quality ration 6.4

64%


1.8
oct. 2019

Este ok ca și hotel, de 4 stele nu de 5 cum spun ei! Mâncare buna, plaja curată si cam atât!


Nu mi-a plăcut faptul ca deși plaja era privată trebuia sa plătești șezlongul și ca sa folosești și piscina hotelului iar trebuia sa plătești niște prețuri foarte piperate! Costurile sunt foarte mari! Nu se merita doar pt a te caza! Ar fi trebuit sa ai mai multe beneficii incluse in prețul cazării! Iar curățenia pe perioada șederii lasă de dorit!

Period of stay: aug. 2019

Accommodated in: Studio


7.5
sept. 2019

Ne-a plăcut poziționarea față de mare și accesibilitatea plajei. Ne-a plăcut barul pe plajă și curățenia toaletelor de pe plajă. Ne-a plăcut amabilitatea unei mari părți a personalului angajat în contrast cu restul preocupați mai degrabă de „atractivitatea socială” a unora dintre turiști.


Ni s-a părut inadmisibil ca față de cele patru stele / cinci dorite și afișate să plătim servicii care contribuiau la menținerea numărului de stele: piscină interioară și exterioară / SPA (goale în majoritatea timpului). În realitate, hotelul nu are parcare decât la capătul străzii ceea nu este clar afișat pe site. Prețurile exagerat de mari, cu mult peste cele europene atât la restaurant cât și la piscine și șezloange. Gălăgia vecinilor care veneau târziu noaptea deranjând întreg etajul. Curățenia toaletei de la restaurant (fără săpun pe toată perioada sejurului). Episodice disfuncționalități ale ascensoarelor. Insuficiente produse cosmetice. Ținuta la micul dejun. Micul dejun începe la o oră nepotrivită pentru plajă, mai ales în cazul familiilor cu copii. Diversitatea micului dejun / a restaurantului în raport cu standardul de patru stele.

Period of stay: aug. 2019

Accommodated in: Studio


6.2
sept. 2019

Poziția superba


Servici,

Period of stay: aug. 2019

Accommodated in: Apartament Junior


9.5
aug. 2020

Aceasta recenzie nu are un comentariu

Period of stay: aug. 2020

Accommodated in: Junior Suite


10
sept. 2019

Aceasta recenzie nu are un comentariu

Period of stay: mai 2019

Accommodated in: Studio

Check rates

×
Sorry, reservations for more than 30 days are not possible.
Children's ages:

Seaside Transportation

Transportation, inland and exterior, information about transportation on seaside...

See details