94Verified Reviews, Opinions, Comments for Siret Hotel
94 reviews

Foarte Bine

8.5

Cleaning 8.6

86%

Services 8.3

83%

Positioning 9.4

94%

Staff 8.8

88%

Features 7.9

79%

Rate quality ration 7.7

77%


9.3
sept. 2022

Curatenie, amabilitatea personalului, am servit toate mesele numai în incinta restaurantului hotelului, bucătărie excepțională!.


De apreciat ca exista muzica live, aici mai trebuie îmbunătățită formația, repertoriul.

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


10
sept. 2022

Vin la acest hotel de mai mulți ani pentru ca îmi place locația și spațiul verde unde este situat


-

Period of stay: aug. 2022

Accommodated in: Camera dubla


8.2
aug. 2021

Poziționarea, aproape de plaja, curățenia și faptul ca se face curat zilnic în camere.


Micul dejun limitat la un meniu prestabilit, ceea ce nu mi-a mai fost dat sa vad pana acum. Nu cred ca a fost datorita normelor de siguranță și sănătate. Anul trecut în plina pandemie a fost bufet suedez.

Period of stay: aug. 2021

Accommodated in: Camera dubla


7.0
aug. 2021

Pozitia si relativa curatenie, dotari ok in camere. O mana proaspata de lavabil nu strica nici insistarea pe unele detalii in baie. Mic dejun limitat ca optiuni, 6 fixe, servit la masa, dar indestulator, toate pe baza de omlete sau ochiuri mai putin cel cu cereale cu lapte care avea numai dulcegarii asociate. Personal serviabil la cantina, curatenie si partial la receptie. Apropierea de o buna autoservire.


Politica de parcare neanuntata pe site, percepandu se 20lei pe zi daca ai noroc sa prinzi un loc ( adica sa ti se dea, cu multa animozitate vecina cu lipsa de respect ,chiar de la debutul sejurului). Destul de galagios pana seara tarziu.Meniu limitat; chiar daca am platit 2 locuri venind singura nu am primit vouchere de masa in compensare ca acum 2 ani. Alte observatii ca mai sus. Internet slab, nu se putea urmari un film wifi pe tableta. Preturi destul de mari pt cele oferite.Nimeni nu purta masca din personal, si mai nimeni din clienti.

Period of stay: aug. 2021

Accommodated in: Camera dubla


5.7
aug. 2021

Locatia


Prețul exagerat Masa

Period of stay: iul. 2021

Accommodated in: Camera dubla


7.8
aug. 2021

poziționarea în zona de nord a stațiunii și poziționarea față de plajă mărimea camerei și a băii aferente, a balconului


aspectul învechit și deteriorat al accesoriilor și al mobilierului din holurile de acces către camere (ne)calitatea micului dejun !!! deschiderea nefuncțională, în sensuri diferite a ușilor din incinta camerei inexistența măsurilor igienico-sanitare în vigoare (pandemie): lipsa dezinfectanților din spațiile de acces din interiorul hotelului și din spațiul destinat luării meselor, lipsa purtării măștii de către toate categoriile de personal al hotelului (cameriste, ospătari, etc)

Period of stay: iul. 2021

Accommodated in: Camera dubla


9.3
iul. 2021

Aproape de plaja, retras de terase zgomotoase, parc verde in jurul lui, spatiu de joaca pt copii.


Preturi ridicate la restaurant. Nu are plaja proprie amenajată și șezlonguri gratuite pentru clienti

Period of stay: iul. 2021

Accommodated in: Camera dubla


9.7
iul. 2021

aproape tot;mai trebuie lucrat la diversificare mancarii.


plata taxei ptr parcare,nestipulata in procesul de rezervare,.micul dejun fix cu foarte putine oferte ,precum si igienizarea baii!

Period of stay: iul. 2021

Accommodated in: Camera dubla


8.7
iul. 2021

Mi-a placut foarte mult ca s-a facut curatenie impecabila si au fost schimbate prosoapele in fiecare zi, iar lenjeria la 3 zile. Personalul de curatenie foarte prompt si amabil, acelasi lucru il pot spune si despre ospatari. dar si despre doamna manager cu care am interactionat ca urmare a unei sesizari. Camerele sunt ok, totul functiona foarte bine, exista plasa la usa de la balcon, uscator de par in baie , produse de toaleta . Mancarea de pranz si seara foarte buna, aprecieri sincere bucatarului, desi putin cam scumpa.


Nu mi-a placut si nu mi s-a parut deloc corect faptul ca desi am platit mic dejun bufet suedez ptr 3 persoane in valoare de 135 lei/zi, am primit mic dejun a la carte insemnand de fapt 6 variante de mic dejun ,foarte sarac si cam cu aceleasi produse in toate cele 8 zile . Nu s-a tinut cont de masurile sanitare ce ar fi trebuit luate, ma refer la purtatul mastii in hotel, in incinta restaurantului, de asemenea la micul dejun erau aproape inexistente pliculetele de ceai ambalate separat. In concluzie micul dejun nu a fost ce trebuia, desi in urma sesizarii facute, am putut combina variantele de micul dejun . Nu as recomanda achizitionarea micului dejun. Ar mai fi de adugat si faptul ca in parcarea hotelului s-au montat blocatoare , astfel incat pentru fiecare zi se platesc 20lei.

Period of stay: iul. 2021

Accommodated in: Camera dubla


9.2
iul. 2021

Tot la.hotel. numai plaja este josica


Ca nu are piscină

Period of stay: iul. 2021

Accommodated in: Camera dubla


Check rates

×
Sorry, reservations for more than 30 days are not possible.
Children's ages:

Now you are on this page:

Reviews Hotel Siret Mamaia

Section:

Hoteluri Mamaia

Seaside Transportation

Transportation, inland and exterior, information about transportation on seaside...

See details