389Verified Reviews, Opinions, Comments for Complex Mediteranean Hotel
389 reviews

Foarte Bine

8.8

Cleaning 8.7

87%

Services 8.6

86%

Positioning 9.3

93%

Staff 9.0

90%

Features 8.3

83%

Rate quality ration 8.6

86%


10
sept. 2023

Amabilitatea personalului și condițiile de cazare


Nu stiu exact de la ce anume dar fiul meu a avut unele alergii

Period of stay: sept. 2023

Accommodated in: Camera dubla


9.5
sept. 2023

Că este chiar în apropierea plajei,a promenadei și a pasarelei bulevardului Mamaia, având în vedere traficul intens și chiar periculos. Ideal pentru cei care au copii. Foarte important, că oferă inclusiv șezlonguri, umbrele și băuturi clienților.


Micul dejun să fie mai diversificat.

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla


10
sept. 2023

Mi-a plăcut totul o sa mai vin și la anul


Mi-a plăcut tot

Period of stay: sept. 2023

Accommodated in: Camera dubla


10
sept. 2023

Pozitionarea fata de Mare si spatiul verde din jur.


In jurul Complexului cred ca trebuie mai multa atentie acordata ingrijirii spatiului verde.

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla


10
sept. 2023

Totul


Mâncarea NU era etichetata .

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla


8.3
sept. 2023

Noi am fost cazati in Vila 30. Mi-a placut faptul ca piscina, restaurantul si plaja erau foarte aproape de camera. S-a facut curatenie in camera in fiecare zi si lenjeria de pat a fost schimbata la jumatatea sejurului. Baia este curata, mare si am avut articole de toaleta. Lenjeria de pat a fost curata si de calitate, camera destul de spatioasa pentru 5 persoane. Ne-a placut masuta cu scaune de pe terasa si faptul ca am avut uscator de haine. Camera are aer conditionat, silentios deci poate fi utilizat si in timpul somnului. Mancarea a fost diversa si foarte gustoasa. La partea de desert s-ar mai putea lucra deoarece a fost doar inghetata, in fiecare zi. Mi-a placut personalul de restaurant, foarte politicos si foarte atent cu debarasarea si curatarea meselor, discreti si foarte eficienti. Piscina a fost senzationala si am profitat in fiecare dimineata pentru a inota. Personalul de la piscina foarte amabil si mi-a placut faptul ca nu era permis sa ocupi sezlongul prin amplasarea de prosoape fara sa fii prezent la piscina. Bravo!! Mi-a placut terenul de tenis si usurinta cu care poti primi rachetele de tenis, Totul extrem de usor si de placut. Plaja aproape insa nisipul plin cu scoici in urma initiativei autoritatilor de a mari plajele. Nisipul fin de Mamaia este doar in amintirea mea, nu l-am mai gasit. Locatia buna insa un pic cam scumpa, dupa parerea mea. A fost un sejur cu mai mult PLUS decat MINUS.


1. Nu mi-a placut muzica live in timpul cinei. Frateee, in prima seara a urlat o doamna la noi, ca de cantat nu putea fi vorba, m-am simtit ca la nunta cand nu auzi ce vorbesc oamenii cu care stai la masa. Ne-am plans la receptie si a doua seara a fost un pic mai bine, apoi in urmatoarele seri au venit alti 2 artisti care aveau si vocea la ei, deci a fost mai bine, insa am incheiat sejurul apoteotic cu doamna din prima seara. IOI :) 2. Propun ca pe parcursul cinei sa ramanem pe muzica linistita de pe youtube, iar spectacolul sa inceapa dupa ora 9pm pentru cine doreste sa mai stea si sa se distreze... dar nu in timpul cinei. 3. Barul de la piscina foarte trist si saracacios. Sucuri la dozator Pepsi, Sprite, Mirinda si apa plata/apa minerala. Dozatorul de Prigat nu a functionat desi am intrebat de mai multe ori daca se poate repara. Ca bauturi alcoolice doar bere la draft si cred ca ceva vin de la cutie. Mi-ar fi placut sa fi fost cateva cocktailuri care fac farmecul sejururilor de la mare. 4. Saltelele de pe sezlongurile de la plaja, foarte murdare. Ar trebuie spalate daca sunt cu pete si alte chestii pe ele. 5. La ora 23:00 se stingeau automat becurile de pe alei iar daca ai fi vrut sa mai stai pe terasa nu mai era sursa de lumina. 6. In camera sub TV ar merge o masuta pentru depozitare si oglinda de pe comoda de la intrare pusa mai sus pentru ca ne vedeam doar abdomenul si nu eram foarte mandrii de ce vedeam.

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Studio 4* Vila 30


9.8
sept. 2023

Locul de joaca pentru copii si piscina, este liniste si copii au unde se juca. Voi reveni si la anul


-

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla


8.8
sept. 2023

A fost super....


Nu am avut mitive de nemulțumire.

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla


8.5
sept. 2023

Piscina, plaja, parcul, camera,


Angajata de la receptie care m-a sunat dupa doua nopti ca trebuie sa parasesc camera ptr. ca mi s-ar fi terminat sejurul. Sucurile care se servesc . Ar trebui sa tineti cont ca sunt consumate in special de copii. Mai bine dati un singur fel, dar de calitate.

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla family


10
sept. 2023

Poziționarea lui într-o zonă liniștită. Gradina mare dotată cu mobilier de relaxare. Piscine copii și adulți mari. Mâncare bună.


Sa fie înlocuită una din băuturile de tărie cu gin. În legătură cu mâncarea ...lipsa icrelor și a peștelui gătit stil saramura sau plachie , dar menționez că mâncarea a fost buna.

Period of stay: aug. 2023

Accommodated in: Camera dubla


Check rates

×
Sorry, reservations for more than 30 days are not possible.
Children's ages:

Seaside Transportation

Transportation, inland and exterior, information about transportation on seaside...

See details