Apartament Lake Boutique Mamaia - Oferta de cazare 2023

Apartament Lake Boutique Mamaia


Foto Apartament Lake Boutique Mamaia

Lake boutique apartaments & room este o unitate ce ofera spre inchriere apartamente cu 2 sau 3 camere cat si camere duble in regim hotelier. Unitatile se afla situate la etajele superioare in 3 im ... Continuati sa cititi

Internet
Parcare
Balcon
Aer conditionat

La 180 m de plaja, Bulevardul Mamaia, Nr. 505, Vila Turistică, Statiunea Mamaia Vezi pe harta

Descriere apartament Lake Boutique

Lake boutique apartaments & room este o unitate ce ofera spre inchriere apartamente cu 2 sau 3 camere cat si camere duble in regim hotelier. Unitatile se afla situate la etajele superioare in 3 imobile alaturate, pozitionate in nordul statiunii Mamaia pe partea lacului (zona Vega- Butoaie). Plaja se afla la 150 m distanta iar zona magazinelor si a restaurantelor la 100 m. Unitatile noastre dispun de grup sanitar propriu, fiind deasemnea complet utilate pentru un sejur placut la malul marii.

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament Lake Boutique Mamaia poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Internet wi-fi
Parcare (in limita locurilor disponibile)
Aer conditionat

Facilitati

Dotari camere

Camerele duble (G) in numar de 28 pot acomoda pana la maxim 2 persoane si sunt in suprafata de 20 mp fara terase. 18 camere se afla la et 7 avand terasa proprie cu iesire direct din camera. 10 camere se afla la et.8 si nu au terasa proprie dar beneficiaza de doua terase in suprafata de 80 mp fiecare, situate la et 8. Camerele au baie proprie, wi-fi, minibar, tv led, espressor – complementary cafea si ceai.
Garsoniera complet utilata situata la et 10. Poate acomoda pana la 3 persoane. Aceasta beneficiaza de wi fi, AC, tv led.
Apartamentele de 2 camere (A/E) in numar de 11 pot acomoda pana la 4 persoane, acestea sunt compuse dintr-un dormitor si living cu canapea extensibila plus baie proprie si fiind complet utilate. Acestea beneficiaza de AC si wi-fi, tv led. Suprafata acestora variand intre 58 mp si 68 mp cu tot cu terase. 7 apartamente au vederea la lac 4 apartamente avand vederea la mare.
Apartamentele de 3 camere (B/C) in numar de 8 sunt compuse din 2 dormitoare plus living, plus baie proprie, complet utilate. Acestea beneficiaza de AC si wi-fi, tv led. Suprafata acestora variand intre 90 mp si 120 mp cu tot cu terase. 4 apartamente au vederea la lac pot acomoda pana la 6 persoane ( 2 bai), 1 apartament are vederea la mare – maxim 6 persoane (1 baie), 3 apartamente au vedere la bulevard maxim 6 persoane (1 baie). 2 apartamente de 3 camere (D) pot acomoda pana la 8 persoane (acestea avand si o zona cu un pat suprapus).

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 10:00 Numar de telefon de contact: 0721250008

Servicii

Parcare (in limita locurilor disponibile)

Rezervari online apartament Lake BoutiqueMamaia

Pentru a face o rezervare la apartament Lake Boutique Mamaia va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Apartament Lake Boutique Mamaia

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Apartament A
- Apartament A32
- Apartament A38
- Apartament A39 TOP
- Apartament B
- Apartament B33
- Apartament B36
- Apartament B39
- Apartament C
- Apartament C40
- Apartament D
- Apartament D29
- Apartament E
- Apartament E84A
- Apartament E91
- Apartament E91A
- Apartament E92
- Apartament E92A
- Apartament E93
- Apartament E93A
- Garsoniera F10
- Camera dubla G
- Camera dubla G41
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 16:00 , iar ora maxima de check-out este 10:00 Numar de telefon de contact: 0721250008
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Apartament pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Apartament Lake Boutique Mamaia ? Afla ce au spus alti clienti. Apartament Lake Boutique din Mamaia are nota 8.4 din 20 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Apartament Lake Boutique: 30.08.2022 ora 23:27