Hotel Cazino Nord Mamaia


Foto Hotel Cazino Nord Mamaia

Hostelul Cazino Nord este situat chiar pe plaja si se afla intr-o aripa renovata a fostului hotel Cazino Mamaia. Aceasta cladire istorica emblematica este la kilometrul zero al statiunii Mamaia.

Accepta animale
Internet
Parcare
Aer conditionat

pe plaja, Mamaia - zona Casino Vezi pe harta

Descriere hotel Cazino Nord

Hostelul Cazino Nord este situat chiar pe plaja si se afla intr-o aripa renovata a fostului hotel Cazino Mamaia. Aceasta cladire istorica emblematica este la kilometrul zero al statiunii Mamaia.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Cazino Nord Mamaia poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Internet
Parcare

Facilitati

Dotari camere

Camerele Hostelului Cazino Nord ofera aer conditionat si acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, unele camere au baie privata, iar unele suite ofera vedere la mare.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Servicii

Parcare (in limita locurilor disponibile)
Se accepta animale de companie GRATUIT.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Hotel Cazino Nord Mamaia

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
Cea mai recenta rezervare la Hotel Cazino Nord: 04.09.2020 ora 18:39

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.