Rezerva-ti vacanta la mare, anulezi fara penalizare!

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Rezerva-ti vacanta la mare, anulezi fara penalizare!

Afla conditiile de ANULARE GRATUITA

Venim in intampinarea turistilor nostri cu vesti excelente: acum iti poti rezerva sejurul pe tarmul Marii Negre fara niciun risc datorita noii politici de anulare gratuita a agentiei litoralulromanesc.ro, prietenii tai de la mare. Bucura-te de toate beneficiile pe care ti le oferim prin campania "Rezerva-ti vacanta la mare, anulezi fara penalizare!"
Astfel, in situatia in care pandemia de coronavirus te va forta sa renunti la pachetul turistic la mare, vei putea solicita anularea gratuita a vacantei, respectand conditiile de anulare speciale, concepute sa fie in avantajul tau, al turistului:

1. Anulezi sejurul cu cel putin zece zile inainte de check-in
Poti rezerva acum un sejur pe litoralul romanesc si in cazul in care contextul nu iti va permite sa calatoresti, poti anula gratuit rezervarea, fara nicio penalizare, cu conditia sa ne trimiti solicitarea de anulare cu minim 10 zile inainte de data de check-in.

2. Transformi suma deja achitata in avans pentru o noua rezervare
Nu soliciti returnarea avansului platit, ci folosesti aceasta suma pentru a face o noua rezervare la mare, intr-o alta perioada.

Conditiile campaniei:

  • Politica de anulare gratuita se aplica tuturor rezervarilor cu oferta standard;
  • Anularea se poate face oricand, cu respectarea conditiilor de mai sus;
  • Rezervarea trebuie sa fie achitata integral
  • Fiecare solicitare de anulare este tratata individual, iar echipa noastra de consultanti analizeaza daca sunt intrunite conditiile din politica de anulare gratuita specificate mai sus.

Daca ai intrebari, te rugam sa ne lasi un mesaj privat in sectiunea de contact de pe site sau pe pagina de Facebook. Solicitarea va fi tratata cu prioritate si vom reveni cu un raspuns cat mai curand posibil.

Experienta de 15 ani a agentiei de turism online litoralulromanesc.ro ne ajuta sa iti putem oferi cele mai bune variante nu doar de cazare, ci si pentru siguranta sejurului tau. Evident ca ne dorim varianta ideala, cea in care iti rezervi vacanta si te bucuri de mare fara niciun impediment. Insa, pana sa se inventeze un vaccin pentru coronavirus, credem in puterea vindecatoare a vacantelor!


Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.4 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.4 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777