Descriere Mamaia Nord, istoric si informatii despre Mamaia Nord

Hotelurile din Mamaia Nord au o medie de 8.9 puncte din 10

din 1247 recenzii

Pareri Mamaia Nord

"Oameni educati , fara chistoace si fara vanzatori ambulanti. Revin cu drag de fiecare data . Plaja comparabila cu cea din Pot..."

Vezi toate parerile Mamaia Nord

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

MAMAIA NORD este o zona turistica aflata in plina expansiune, cuprinsa intre statiunea Mamaia si orasul Navodari. Dezvoltata mai mult ca un cartier rezidential, Mamaia Nord este o zona linistita in care predomina vile spatioase, pensiuni private si campinguri cu iesire directa pe plaja. In ultimii ani zona s-a bucurat de o mai mare atentie din partea hotelierilor, astfel ca in Mamaia Nord au fost construite hoteluri moderne care ofera servicii excelente. Cei care aleg Mamaia Nord pentru petrecerea vacantei de vara vor descoperi un loc placut in care distractia si linistea coabiteaza armonios.

PLAJA
Este pozitionata intr-o zona a litoralului in care plaja este generoasa si acoperita cu nisip fin. Nefiind complet amenajata, plaja pastreaza naturaletea, liniste si frumusetea unei plaje salbatice. In aceasta zona apa este curata, iar intrarea in apa se face lin, pe un platou care inainteaza aproape 200 de metri in larg fara ca apa sa atinga adancimi de cel mult 2 metri. Caracteristicile acestei plaje o fac potrivita pentru cei aflati in cautarea linistii si relaxarii.

CAZARE SI MASA
Cunoscuta in trecut datorita Restaurantului Hanul Piratilor si a Taberei Navodari, Mamaia Nord este in prezent o zona turistica infloritoare, in care se construiesc vile si pensiuni noi. Majoritatea unitatilor de cazare au dimensiuni mici si sunt construite pe malul lacului Siutghiol. Pensiunile au curti spatiose cu gratare, foisoare, locuri de joaca pentru copii, zone de pescuit si chiar piscine exterioare: Pensiunea Alfa, Pensiunea Siera, Pensiunea Sea Breeze, Pensiunea Cosmin, Vila Thetis. Complexele turistice se intind pe suprafete mai mari si includ vile individuale sau casute din lemn: Complex Corabia Piratilor, Complex Scoica Land, etc. Cei care doresc sa petreaca o vacanta cu buget redus au la dispozitie capinguri moderne, dotate cu facilitati complete. Zona cuprinde si o serie de hoteluri unde puteti petrece o vacanta in conditii excelente: Hotel Phoenicia Resort and SPA, Hotel Arena Regia, Hotel Arcadia, Hotel Veronica, Hotel Blue Beach, Hotel Blue Wave, etc. Mamaia Nord va ofera si cateva alternative de servire a mesei. Puteti gasi restaurante de diferite categorii, terase si fast food-uri. De asemenea, puteti servi masa intr-unul dintre restaurantele din statiunea Mamaia.

DISTRACTIE SI RELAXARE
In prezent, in Mamaia Nord sunt deschise mai multe terase, discoteci si baruri. De asemenea, in timpul verii, plaja Mamaia Nord gazduieste concerte si evenimente internationale: The Mission Dance Week (plaja Hanul Piratilor), Mamaia Sensation (plaja Hanul Piratilor), Sunwaves. Avand in vedere distanta mica fata de Mamaia, va puteti bucura de facilitatile de distractie si relaxare ale statiunii: Aqua Magic, Satul de Vacanta, Teatrul de Vara, telegondola, terenuri de sport, cluburi si discoteci etc.


Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.6 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.6 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777