Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Mangalia, la ceas aniversar!


Mangalia, la ceas aniversar!

 

 

 

Spectacole de muzica si dans, echitatie si momente artistice cu specific militar. Seria manifestarilor cultural-artistice prilejuite de sarbatorirea Zilelor Orasului Mangalia din acest an ii surprinde inedit atat pe locuitorii orasului, cat si pe turisti.

Potrivit reprezentantilor administratiei locale, duminica, 8 septembrie, de Sfanta Maria Mica, incepand cu ora 15.00, pe platoul din fata Casei de Cultura din Mangalia, vor avea loc mai multe spectacole de muzica si dans, sustinute de cei mai mici dintre artistii orasului. In cadrul aceleiasi manifestari, cu incepere de la ora 18.00, plaja "Laguna" din Mangalia va fi gazda unui frumos spectacol de echitatie.

Pe strazile municipiului, vor defila trasuri trase de cai, din cadrul Hergheliei Mangalia, iar in Piata Centrala si in Portul Turistic din Mangalia, muzica reprezentativa a armatei va oferi publicului mai multe momente artistice cu specific militar.

De la ora 20.00, turistii si localnicii sunt invitati la scena plutitoare din Portul Turistic, unde va avea loc un concert sustinut de Simona Nae, Alb/Negru, Hi-Q si Mihai Margineanu.

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 05/09/2013

Etichete: Evenimente  Mangalia  zilele orasului  litoralul romanesc 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777