Agrement pe litoral

Litoralul Romanesc

Agrement litoral

Agrement litoral

O vacanta pe litoralul romanesc inseamna mai mult decat bai de soare si de mare. Inseamna distractie! Posibilitatile de agrement pe litoralul romanesc sunt multiple si foarte variate in fiecare dintre statiuni, din Mamaia pana in Mangalia. AGREMENT ACVATIC

La foarte mare cautare sunt activitatile si sporturile legate de apa. In fiecare statiune exista baze de agrement care va stau la dispozitie cu hidrobiciclete, skijet-uri, barci, salupe, ambarcatiuni cu vele si echipamente pentru ridicari cu parasuta, windsurf, tractari cu banane si colaci gonflabili. Dintre toate statiunile, Mamaia este cea care exceleaza la acest capitol. In statiune exista 8 baze de agrement:

- 4 pe malul marii: zona Parc, zona Flora, zona Iaki-Riviera, zona Lido
- 4 pe malul lacului Siutghiol: Tic-tac, Capitanie, Pinguin, Caraiman.

Plimbarile cu vaporasul pe mare reprezinta o alternativa de relaxare pentru cei care iubesc apa. Puteti gasi astfel de vaporase in mai toate statiunile litoralului, atat pe mare, cat si pe lacuri (lacul Siutghiol si lacul Techirghiol). Spre exemplu, in statiunea Mamaia va puteti imbarca pe un astfel de vapor in zona noului ponton de la Cazino. O incursiune in largul Marii Negre dureaza 1 ora - 1 ora si jumatate si costa in jur de 35 de lei de persoana, iar o astfel de experienta merita traita macar odata. Cu vaporul puteti vizita si Insula Ovidiu. Imbarcarea se face la debarcaderul din zona Cazino, iar plimbarea este una lina, dumneavoastra vand sansa sa admirati un peisaj extraordinar.
Scufundarile din apele Marii Negre reprezinta o alta experienta care trebuie incercata! Sub apa veti descoperi o lume aparte, un univers ce merita imortalizat in albumul dumneavoastra de vacanta. Litoralulromanesc.ro a acordat o pagina speciala scufundarilor, loc in care gasiti informatii folositoare.

Daca doriti un altfel de agrement acvatic va recomandam o vizita la Parcul Aqua Magic din Mamaia. Indiferent de varsta, instalatiile acvatice cu care este dotat parcul va vor imbia la distractie si va vor creste adrenalina la maxim. Cei care prefera relaxarea pot pluti lin pe Lazy River sau pot zabovi ore in sir pe sezlonguri sau la terasele din incinta parcului. Pescuitul sportiv este o alta forma de agrement de care se pot bucura turistii sositi pe litoral. Acestia pot avea parte de fir intins atat pe malul marii, cat si pe malul lacurilor care danteleaza tarmul. In apele sarate sau dulci ale litoralului se gaseste o varietate mare de peste, asa ca nu uitati sa va puneti unditele in bagaje.


PACHETE DE AGREMENT RECOMANDATE DE LITORALULROMANESC.RO:

Navigheaza in apele Marii Negre

1. Navigheaza in apele Marii Negre
Imbarca-te intr-o calatorie de neuitat! Programul include snorkeling, scufundari, pescuit, curse cu ambarcatiuni, curse cu kayak si catamaran, navigare nocturna si degustare de vin la bordul vaselor. Punctul culiminant al calatoriei il va reprezenta o batalie amuzanta cu apa intre pirati si marinari.
Durata: 2-3 ore
Punct de plecare: Portul Tomis, Constanta/Belona, Eforie Nord
Pret: de la 45 de euro/persoana (transfer asigurat la cerere)
Marimea grupului: 4-100 persoane (4-35 de persoane la bordul unui vas)

Pentru informatii: 0721.882.082Aventura pe Jet Ski

2. Aventura pe Jet Ski
Testeaza-ti limitele pe Jet Ski sau in barci cu motor! Ambarcatiunile marca Yamaha sunt disponbile sunt disponibile la cerere in statiunea Mamaia.
Durata: la cerere
Pret: 155 de euro/ora pentru jet ski; 195 de euro/ora pentru barci cu motor

Pentru informatii: 0721.882.082 Cursuri si Plimbari cu kayak

3. Cursuri si Plimbari cu kayak
Durata: 1 ora - 2 zile
Locatie: Mamaia si alte locatii la cerere
Pret: de la 22 de euro/ora pentru echipament + instructor

Pentru informatii: 0721.882.082Blokart, Catamarant si Kiting in Marea Neagra

4. Blokart, Catamarant si Kiting in Marea Neagra
Lanseaza-te intr-o competitie si blokart, catamarant si kiting si lasa-te purtat de vant! Competitiile se desfasoara in Mamaia Nord.
Durata: peste 3 ore
Pret: 80 de euro/persoana
Marimea grupului: 4-30 de persoane (transfer oferit la cerere)

Pentru informatii: 0721.882.082Parasailing

5. Parasailing
Inalta-te deasupra marii si lasa-te purtat intr-o calatorie de vis!
Durata: 1 ora si 30 min - 2 ore
Locatie: Mamaia, Olimp, Mangalia
Pret: de la 365 de euro/grup
Marimea grupului: 10-12 persoane (program valabil pentru grupuri mari pe durata prelungita de timp)

Pentru informatii: 0721.882.082Antrenament si competitie de manuirea zmeului

6. Antrenament si competitie de manuirea zmeului
Inalta-ti zmeul pana la cer, stapaneste vantul si arata-le tuturor ca tu esti cel mai bun in arta manuirii lui. Daca esti inceptor iti aratam noi cum sa fii cel mai bun!
Durata: 1 ora si 30 minute/grup
Locatie: orice plaja sau spatiu deschis
Pret: de la 90 de euro/grup
Marimea grupului: 4-12 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082Peiscuit traditional

7. Peiscuit traditional
Participa intr-o incursiune de cateva ore in viata pescarilor locali, pascuind si vaslind. Descopera surprizele marii si bucura-te de gustul deosebit al pestelui proaspat.
Durata: 3 ore
Locatie: Agigea, Costinesti, Vama Veche
Pret: de la 45 de euro/persoana (transferul nu este inclus)
Marimea grupului: 6-40 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082Aventuri la pescuit

8. Aventuri la pescuit
Pescare, te ducem cat mai departe de plajele aglomerate, tocmai pe malul Lacului Techirghiol! Vei avea parte de concursuri de pescuit, tras cu arcul, kayak, mountain bike si un pranz cu peste proaspat.
Durata: 4 sau 8 ore, in functie de activitati
Locatie: Lacul Techirghiol, 15km de Constanta
Pret: de la 65 de euro/persoana
Marimea grupului: 5-60 de persoane (transportul este furnizat pentru grupuri mai mari de 8 persoane)

Pentru informatii: 0721.882.082Turul Dobrogei in kayak

9. Turul Dobrogei in kayak
Imbarca-te in kayak si descopera salbaticia Dobrogei! Programul include un tur cu kayakul pe mare, lacurile si baltile Dobrogei: Lacul Sinoe cu oprire la Cetatea greceasca Histria, Lacul Mangalia incluzand o vizita la Pestera Limanu si Rezervatia Hagieni, plimbare cu kayakul de la Eforie Sud la Costinesti inclusiv pranz cu specific pescaresc, plimbare cu kayakul in zona Kaliakra, cea mai frumoasa zona stancoasa de coasta din bazinul vestic al Marii Negre.
Durata: tururi de 2-3 ore, 4-5 ore, 8 ore
Pret: de la 60 de euro/persoana
Marimea grupului: 4-14 persoane (transfer oferit pentru grupuri mai mari de 7 persoane, inclusiv)

Pentru informatii: 0721.882.082VACANTA SI SPORT

In cazul in care sportul reprezinta pentru dumneavoastra calea ideala de relaxare trebuie sa stiti ca statiunile litoralului romanesc va faciliteaza practicarea sporturilor. Fiecare statiune este dotata cu terenuri de fotbal, tenis, baschet si volei. Majoritatea terenurilor de sport sunt incluse in cluburi sportive private (asa cum este cazul Clubului IDU din Mamaia sau al Centrului Sportiv din Saturn) sau fac parte din complexe hoteliere (Hotel Iaki Mamaia, Hotel Oxford Mamaia, etc), utilizarea lor fiind contra cost. Terenuri de sport exista si pe plaja, iar o partida de fotbal sau volei pe nisip nu va costa nimic, ci doar va aduce buna dispozitie si un bronz frumos.


PACHETE DE AGREMENT RECOMANDATE DE LITORALULROMANESC.RO:

Tragere cu arcul

1.Tragere cu arcul
Arata-ti maestria in arta manuirii arcului si tinteste la fix!
Durata: 2 ore
Pret: de la 30 de euro/persoana (transfer asigurat la cerere)
Marimea grupului: 4-30 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082Off-road pe bicicleta

2.Off-road pe bicicleta
Inscrie-te intr-un program care te va purta cu bicicleta pe cararile nebatute ale coastei! Pe langa multa adrenalina si distractie vei avea parte de intalniri cu pescarii locali, sesiune de fotografii in buncare militare din al doilea razboi mondial si alte surprize care te asteapta de-a lungul coastei.
Durata: 2 ore si 30 minute
Punt de plecare: Costinesti/Olimp, Mangalia
Pret: de la 45 de euro/persoana (transferul nu este inclus)
Marimea grupului: 3-20 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082Caravana ATV-urilor

3.Caravana ATV-urilor
Alege unul dintre traseele caravanei prin Dobrogea sau incearca spectaculosul Park Ride ATV (poate fi instalat oriunde)! Vei avea parte de antrenamente, teste, curse cu obstacole si alte surprize.
Durata: minim 2 ore
Punct de pornire: Mamaia sau alte locatii
Pret: 65 de euro/persoana
Marimea grupului: 6-25 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082DISTRACTIE SI ADRENALINA

Parcurile si centrele de distractii formeaza o alta categorie in lista activitatilor de agrement disponibile pe litoralul romanesc. Astfel de parcuri de amuzament se gasesc constant in Mamaia, Constinesti, Neptun si Venus. Luna Park din Satul de Vacanta al Statiunii Mamaia este cel mai mare si complex parc de distractii de pe litoralul romanesc. De la roller-coaster pana la caruseluri si trenulete pentru copii, Luna Park dispune de toate soiurile de instalatii care iti vor creste nivelul de adrenalina. Dupa o incursiune intr-un astfel de parc puteti continua distractia intr-unul dintre centrele de distractii de care dispun mai toate statiunile (Mamaia, Eforie, Neptun-Olimp, Saturn, Jupiter, Venus, etc). Impreuna cu prietenii sau cu membrii familiei puteti juca bowling, biliard, darts sau alte genuri de jocuri mecanice.

VIATA DE NOAPTE PE LITORAL

Viata de noapte este o alta sursa de agrement pe litoralul romanesc. Fiecare statiune ofera alternativele sale in materie de distractie nocturna. Mamaia este statiunea cu cele mai multe cluburi si ofera locatii potrivite tuturor gusturilor. Costinesti, cunoscuta ca fiind capitala estivala a distractiei, este statiunea in care se intalnesc discotecile de mari dimensiuni, multe dintre ele amenajate pe plaja sau sub cerul liber. Statiunile din sudul litoralului sunt in general linistite. Cateva cluburi de noapte mai intalnim in statiunile Neptun si Jupiter, dar si in Mangalia. Vama Veche este o alta locatie in care distractia nocturna este animata de petreceri si concerte de muzica rock si folk.

INCURSIUNE IN TIMP

Dobrogea nu inseamna doar litoral! Tinutul dintre ape, asa cum este supranumit, ascunde comori ale istoriei si civilizatiei antice, frumuseti ale naturii, monumente de cult si complexe muzeale extraordinare, multe dintre ele unice in tara si chiar in lume. Rezervati-va cateva zile in orarul de vacanta pentru a cunoaste aceste frumuseti.


PACHETE DE AGREMENT RECOMANDATE DE LITORALULROMANESC.RO:

1.Descopera Dobrogea salbatica intr-o experienta Off-road!
Programul include o excursie off-road in cele mai izolate zone ale tinutului dobrogean. Aventura incepe in Delta Dunarii, un loc unic prin frumusetea si biodiversitatea pe care o ascunde, si continua prin sate traditionale turcesti si lipovenesti, zone naturale protejate, fortarete antice si peisaje de stepa uimitoare. Nu uitati sa va luati cu voi aparatul de fotografiat, veti imortaliza cadre unice!
Durata: 3 sau 6 ore, in functie de traseu
Pret: 80 euro/persoana
Marimea grupurilor: 5-60 de persoane.

Pentru informatii: 0721.882.082Aventura pe doua roti

2.Aventura pe doua roti!
Sa pedalam prin Cheile Dobrogei! Itinerariul include o vizita la Manastirea si Pestera Sfantului Casian, traversarea a doua sate traditionale, un picnic cu produse locale traditionale, sandwichuri si fructe si se continua cu vizite la Pestera Liliecilor si grota La Adam. La cerere, puteti include in pachet catarari si tras cu arcul.
Durata: 4 sau 8 ore, in functie de traseu
Pret: 60 euro/persoana
Marimea grupului: 10-40 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.0823.Ecoturism la Marea Neagra
Acest program va da sansa de a face cunostinta cu cele mai impresionante frumuseti naturale care se intind de-a lungul litoralului: snorkeling in singura rezervatie naturala subacvatica din tara (Vama Veche), vizita la pestera Limanu cu ale sale tuneluri stravechi, sapate de oameni, turul impresionantelor Chei ale Dobrogei si multe altele.
Durata: 4 sau 8 ore, in functie de traseu
Pret: 55 euro/persoana (transport si pranz incluse)
Punct de plecare: hotel
Marimea grupului: 3-8 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.0824. Provocarea orasului Constanta Accepta provocarea orasului si descopera-i toate secretele! Vei urma o ruta plina de aventuri care te va calauzi catre cele mai incredibile locuri din urbea de la malul marii. Viziteaza zona istorica, muzeele, strazile vechi si cauta indicii si raspunsuri care te vor conduce catre comoara ascunsa in inima orasului.
Durata: 2 ore si 30 minute
Locatie: Constanta (zona istorica, Peninsula)
Pret: de la 40 euro/persoana
Marimea grupului: 8-300 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082ALTE PACHETE DE AGREMENT RECOMANDATE DE LITORALULROMANESC.RO

1.Tabara de pictura si olarit
Priveste, invata, incearca si ia-ti opera cu tine acasa! Inscrie-te in programul de olarit si pictura si vei fi uimit sa constati cata maiestrie sta in manile tale!
Durata: 3 ore (pentru un grup de maxim 20 de persoane)
Pret: de la 55 de euro/persoana
Marimea grupului: 8-40 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.0822.Noapte instelata
Dezleaga tainele cerului instelat! Participa la sesiunea de astronomie, priveste cerul, admira fotografiile astronomice, ia parte la ateliere si prezentari!
Durata: 2 ore
Pret: de la 50 de euro/persoana
Marimea grupului: 8-60 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.0823. Atelier de fotografie
Ia parte la un atelier in care vom descoperi noi cai de exprimare si noi metode de a lucra in echipa. Activitatea se poate desfasura atat in natura, cat si in interior si va fi sustinuta de un trainer ca va sustine un mic curs de fotografie inainte. Durata: 2 ore si jumatate
Pret: de la 45 de euro/persoana
Marimea grupului: 8-50 de persoane

Pentru informatii: 0721.882.082
Harti litoral
  • Vezi pozitionarea statiunilor si hotelurilor pe harta litoralului romanesc
Agrement litoral
  • Ski-jet, scufundari, parasutism, barci cu motor, beach volley, fotbal tenis...
Transport litoral
  • Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Destinatii populare litoral 2017

Cele mai populare destinatii de pe litoral

Cazare Mamaia

Cazare Mamaia

Cazare Eforie Nord

Cazare Eforie Nord

Cazare Eforie Sud

Cazare Eforie Sud

Cazare Neptun-Olimp

Cazare Neptun-Olimp

Cazare Saturn

Cazare Saturn

Cazare Mamaia Nord

Cazare Mamaia Nord

LitoralulRomanesc.ro - Copyright 2003-2017 LitoralulRomanesc.ro este o marca inregistrata a S.C. Creative Eye.S.R.L.

Agentia Touroperatoare LitoralulRomanesc.ro S.C. Creative Eye.S.R.L.
Nr. ROC: J13/2215/2003
Cod fiscal: RO15613488
Adresa: Constanta, Bd. Mamaia, nr. 281CInformatii utileAutoritatea nationala pentru protectia consumatorului
Societatea CREATIVE EYE SRL este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 22071.
Telefon: 021 - 9551
Rezervari on-line si la telefon: 0241 488 206; 0241 618 184
Litoralul Romanesc
Romania

SELECTATI LIMBA: Romana | English

Agrement pe litoral