Casa Oltenilor Eforie Nord


Foto Camere Casa Oltenilor Eforie Nord

Casa Oltenilor este situata in Eforie Nord zona Grand Nunta Zamfirei la 10 min de mers pe jos pana la plaja Acapulco la 3min de clinica balneara Grand renumita in Europa. Casa Olte ... Continuati sa cititi

Internet
Parcare
Balcon
Aer conditionat

La 800m de plaja, Str. Iancu De Hunedoara, nr. 47 Vezi pe harta

Descriere Casa Oltenilor

Casa Oltenilor este situata in Eforie Nord zona Grand Nunta Zamfirei la 10 min de mers pe jos pana la plaja Acapulco la 3min de clinica balneara Grand renumita in Europa. Casa Oltenilor este situata intr-o oaza de verdeata ferita de traficul infernal al sezonului. 

Stiai ca pentru rezervarile la Casa Oltenilor Eforie Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Internet WiFi
Aer Conditionat
Parcare in limita disponibilitatii
Gratar
Piscina pentru copii

Facilitati

Dotari camere

Fiecare etaj are 4 camere cu bai proprii bucatarie cu living de luat masa. Bucatariile sunt utilate, balcoane spatioase, internet, frigider, minibar in camere, TV in fiecare camera si în bucatarii.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 3 lei /adult/zi

Servicii

Parcare in limita disponibilitatii.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Casa Oltenilor Eforie Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.