Hostel Casa de la Mare Mamaia Nord


Foto Hostel Casa de la Mare Mamaia Nord

Hostel Casa de la Mare 3 stele Mamaia Nord este o unitate de cazare introdusa in circuitul turistic in anul 2007. Pensiunea Casa de la Mare este construita la doar 390 de metri de plaja, la 50 de ... Continuati sa cititi

Internet
Loc joaca
Parcare

La 390m de plaja, Mamaia Nord, DC 86 Vezi pe harta

Descriere hostel Casa de la Mare

Hostel Casa de la Mare 3 stele Mamaia Nord este o unitate de cazare introdusa in circuitul turistic in anul 2007. Pensiunea Casa de la Mare este construita la doar 390 de metri de plaja, la 50 de metri de Lacul Siutghiol, si la 100 de metri de restaurantul Scoica Land.
Casa de la Mare este formata din 3 corpuri de cladire totalizand 18 camere dotate cu grup sanitar propriu, televizor, mini-frigider, internet.
Pe langa cazare, pensiunea Casa de la Mare ofera posibilitati de petrecere a timpului liber in curtea amenajata cu loc de joaca pentru copii, precum si dotari pentru servirea meselor in bucataria utilata pusa la dispozitia turistilor sau in spatiul amenajat in exterior, pentru gratar.
Casa de la Mare ofera parcare pazita, in limita locurilor disponibile.

Stiai ca pentru rezervarile la Hostel Casa de la Mare Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

18 camere
Autoservire „Casa de la Mare”
Gratare
Bucatarie
Parcare
Loc de joaca pentru copii

Facilitati

Dotari camere

Pensiunea Casa de la Mare ofera camere dotate cu grup sanitar propriu, televizor, mini-frigider, internet.

Alte specificatii

Ora check-in: 00:00Ora check-out: 00:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Parcare pazita (in limita locurilor disponibile), Internet, loc de joaca pentru copii.

Pentru a putea efectua o rezervare alegeti o perioada si solicita una din rezervarile afisate .

Intrebari frecvente pentru Hostel Casa de la Mare Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 00:00 , iar ora maxima de check-out este 00:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hostel pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.