Apartament regim hotelier Harmony Mamaia Nord


Foto Hotel Harmony Mamaia Nord

Apartament Harmony este la 1 minut pe jos fata de plaja si se afla in  Mamaia Nord, la doar 2,5 km de plaja Phoenicia si ofera cazare pe malul marii, cu WiFi gratuit. Aparta ... Continuati sa cititi

Internet
Aer conditionat

La 200m de plaja, Strada D5 Nr 3 Vezi pe harta

Descriere Apartament regim hotelier Harmony


Apartament Harmony este la 1 minut pe jos fata de plaja si se afla in  Mamaia Nord, la doar 2,5 km de plaja Phoenicia si ofera cazare pe malul marii, cu WiFi gratuit. Apartamentul are vedere la mare.

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament regim hotelier Harmony Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Internet WiFi
Aer conditionat

Facilitati

Dotari camere

Apartamentul include 1 dormitor cu TV, canapea extensibila, plasa de tantari, fier de calcat, bucataria este utilata, frigider, masina de spalat, uscator haine.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Acces imediat la plaja.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Apartament regim hotelier Harmony Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Apartament regim hotelier pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.