Apartament regim hotelier Marmara Mamaia Nord


Foto Hotel Marmara Mamaia Nord

Apartamentele Marmara din Mamaia Nord sunt situate la 550 de metri de plaja Mamaia si la aproximativ 2 km de Marina Regia. Marmara Apartments ofera cazare cu WiFi gratuit, aer conditionat si TV c ... Continuati sa cititi

Internet
Parcare
Balcon
Aer conditionat

la 550m de plaja, Strada D10, nr. 16 Vezi pe harta

Descriere Apartament regim hotelier Marmara

Apartamentele Marmara din Mamaia Nord sunt situate la 550 de metri de plaja Mamaia si la aproximativ 2 km de Marina Regia. Marmara Apartments ofera cazare cu WiFi gratuit, aer conditionat si TV cu ecran plat.

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament regim hotelier Marmara Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Spatii de cazare - 13
Internet wi-fi
Parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile)
Aer conditionat

Facilitati

Dotari camere

Studio Apartament are o suprafata de 36mp, acesta dispune de un dormitor cu pat matrimonial si chicineta deschisa.
Chicineta este dotata cu frigider, cana electrica, vesela. Capacitatea acestuia fiind de 2 persoane.
Studio Apartament cu terasa are o suprafata de 36mp, acesta dispune de un dormitor cu pat matrimonial si chicineta deschisa.
Chicineta este dotata cu frigider, cana electrica, vesela. Capacitatea acestuia fiind de 2 persoane.
Apartament groundfloor are o suprafata de 55mp, acesta dispune de un dormitor cu pat matrimonial, living cu o canapea extensibila si chicineta deschisa, aceasta fiind dotata cu frigider, cana electrica si vesela. Capacitatea acestuia este de 3 persoane.
Apartament cu balcon are o suprafata de 55mp, acesta dispune de un dormitor cu pat matrimonial, living cu o canapea extensibila si chicineta deschisa, aceasta fiind dotata cu frigider, cana electrica si vesela. Capacitatea acestuia este de 3 persoane, unul dintre aceste apartamente nu este prevazut cu chicineta.
Apartament cu 2 dormitoare are o suprafata de 75 mp, aceste dispune de 2 dormitoare cu pat matrimonial, living cu o canapea extensibila si chicineta care este dotata cu frigider, cana electrica si vesela.
Capacitatea acestuia este de 5 persoane, unul dintre aceste apartamente nu este prevazut cu chicineta.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Parcare privata gratuita (in limita locurilor disponibile)
Camere pentru nefumatori

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Apartament regim hotelier Marmara Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Apartament regim hotelier pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.