Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Vin cu parfum frantuzesc, in Dobrogea


Vin cu parfum frantuzesc, in Dobrogea

 

 

 

Sfarsitul de saptamana cu vreme inchisa, v-ar atrage probabil sa stati acasa in detrimentul unei plimbari. Daca totusi nu aveti stare, sunteti liberi in acest sfarsit de saptamana si nu aveti nicio idee in privinta vreunei destinatii, va propunem sa dati o fuga pana la podgoriile din Dobrogea!

E vremea degustarilor, iar licorile aromate va fac cu ochiul la orice pas. Ei bine, nu vorbim de orice crama si de orice vin!

In ultima perioada, interesul pentru turismul viticol a inceput sa creasca si in Romania, la fel ca in Franta, Italia sau Spania. In plus, peste 30% dintre vizitatori sunt straini.

Va invit intr-un periplu in care pasionatii de vin si de locuri pitoresti, vor ramane fara cuvinte. Cel putin, eu asa am ramas!

Departe de agitatia orasului Constanta, in mijlocul unei gradini pe care eu o numesc de vis, s-a ridicat o podgorie tanara. "Clos des Colombes" reflecta stilul de viata frantuzesc.

Situata aproape de padurea Comorova, vis-a-vis de lacul Tatlageac si la doar cativa pasi de mare, "Clos des Colombes" va poate oferi un sejur fermecator, intr-o ambianta guvernata de calm si rafinament.

Domeniile "Clos de Colombes" reprezinta un vis aproape ireal al unei frantuzoaice, provenita dintr-o veche familie de viticultori din Champagne.

Intalnirea mea cu doamna Clos, pe numele sau Anne-Marie Rosenberg, a fost plina de mister si totodata de admiratie, pentru o femeie care a reusit sa construiasca cu munca asidua in Romania, ceea ce altii doar viseaza.

Anne - Marie Rosemberg a transformat o fosta ferma de la malul Marii Negre, in domeniu viti-vinicol. Madame Clos a reusit sa creeze alaturi de o echipa frumoasa, una dintre locatiile preferate ale amatorilor de vinuri bune si de gastronomie.

La "Clos de Colombes" nu intalnesti doar vinuri bune si atat, intalnesti licori elaborate cu pasiune, in mod natural si traditional. Pentru turistul care se intalneste pentru prima data cu domeniile "Clos de Colombes", vinul este cel care completeaza un moment de exceptie, intre prieteni dragi, in familie sau intr-un sejur de relaxare. Camerele, in regim Bed & Breakfast, va ofera acea liniste si autenticitate frantuzeasca. Au un lux simplu, in care odihna se contempleaza!

Domeniul este amenajat in stil rustic, cu accente moderne. Garantam ca asigura cele mai rafinate si complexe gusturi!

Pe parcelele de vii batrane de la "Clos des Colombes", Anne - Marie Rosemberg a plantat soiuri autohtone pentru vinuri albe: Riesling Italian, Feteasca Alba si Regala. Iar orice Cabernet Sauvignon pe care-l incercati aici, va va arata diferenta!

Restaurantul "Clos des Colombes" este locatia ideala pentru o masa fina, care sa va satisfaca cele mai exigente cerinte gastronomice. Ambianta discreta si franceza, asigura linistea necesara momentelor de degustare.

Unde mai pui ca Anne-Marie Rosemberg este un om plin de istorii, iar ambianta perfecta este completata de o gazda primitoare si de misterele unui loc DE POVESTE!

 

 

 

 

Redactor/Reporter: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

 

 

 

Publicat la data de: 11/10/2013

Etichete: litoralul romanesc  Constanta  Mamaia  Neptun  Olimp  Eforie  podgorii  vinuri  crama  Franta  Clos des Colombes  turism  destinatii 

Vacante fara griji in 12 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

12 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777