Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Parc de recreere la Eforie Sud!


Parc de recreere la Eforie Sud!

 

 

 

Va fi cel mai frumos loc de promenada de pe litoral, cu alei asfaltate, iluminat nocturn, amplasare piese de mobilier specific, locuri de joaca si relaxare, un skate park pentru role si skateboard, fantani arteziene si toalete ecologice.

Zona va fi iluminata cu panouri solare, iar in mijloc va fi amenajata o scena. Cel putin asta promit reprezentantii administratiei publice locale, in statiunea Eforie! 

Proiectul se desfasoara in cadrul Programului Operational Regional 2007 - 2013, Axa prioritara 1 - Sprijinirea dezvoltarii durabile a oraselor - poli urbane de crestere. Parcul de recreere se va amenaja in Eforie Sud, pe strada Dezrobirii, in zona Restaurantului Cazino, pe un teren cu o suprafata totala de aproape 8000 de metri patrati.

Potrivit autoritatilor locale, orasul Eforie a incheiat contractul de finantare cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, pentru implementarea proiectului "Parc de recreere in orasul Eforie".

Unul dintre obiectivele proiectului este reprezentat de cresterea dinamismului economic si turistic.

Valoarea totala a investitiei este de peste 3 milioane de lei, cu 98% finantare nerambursabila, iar contributia primariei Eforie este de 2%. Perioada de implementare este de 17 luni.

Mai mult, statiunea Eforie a fost in acest sezon estival, una dintre cele mai aglomerate de pe litoral. Orasul a beneficiat si de o promovare de exceptie, care s-a datorat pe de o parte si statutului obtinut la inceputul verii - cel de statiune balneoclimaterica. Eforie a ajuns astfel, printre ntre primele optiuni ale turistilor care-si petrec vacantele pe litoralul romanesc. 

 

 

 

Redactor: Oana Blanda Craciun

 

 

 

 

Publicat la data de: 10/09/2013

Etichete: litoralul romanesc  Mamaia  Constanta  Eforie Nord  Eforie Sud  proiecte  turism  obiective turistice  parcuri 

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.9 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.9 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777