Excursii Litoralul Romanesc - Ruta Verde - Monumentul de la Adamclisi

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii

Ruta Verde - Monumentul de la Adamclisi

Descriere Ruta Verde - Monumentul de la Adamclisi

Va propunem o excursie de dupa-amiaza ce pleaca din Mamaia, trecand prin toate statiunile din sudul litoralului, pentru a ajunge la Adamclisi.

Vom ajunge la monumentul triumfal de la Adamclisi, supranumit „actul de nastere daltuit in piatra al poporului roman”, monument unic in felul sau, unde vom cunoaste secretele daltuite in metopele sale. In apropiere vom vizita cetatea Tropaeum Traiani considerata cea mai mare asezare civila romana din Dobrogea. 

Calatoria noastra se va incheia in zona viticola Adamclisi, intre Dunare si mare, unde soarele si briza marii rasfata si alinta viile ca nicaieri in alta parte. Dupa vizitarea podgoriei si a instalatiilor de produs si imbuteliat vin, vom merge la cina completata de o degustare de vinuri unde specialistii ne vor invata cum se recunoaste un vin autentic, ce calitati trebuie sa aiba si cum se beau diversele tipuri de vinuri.

Momentan nu se pot organiza aceste activitati. Speram sa revenim intr-un timp cat mai scurt cu cele mai atractive activitati de pe litoralul romanesc.

Vacante fara griji in 6 rate fara dobanda

Vacante fara griji in

6 rate fara dobanda

hotelurile de pe litoralul romanesc au medie de 8.6 puncte din 10

Hotelurile

de pe
Litoralul Romanesc au o medie

de 8.6 puncte din 10

Rezerva acum vacanta ta

Rezerva acum vacanta ta

0241 999

0241 837 777