Apartament regim hotelier Sims Residence Alezzi Mamaia Nord - Oferta de cazare 2024

Apartament regim hotelier Sims Residence Alezzi Mamaia Nord


Foto Hotel Sims Residence Alezzi Mamaia Nord

Apartamentul Sims Residence Alezzi este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte pl ... Continuati sa cititi

Internet
Balcon
Aer conditionat

La 20m de plaja, Str. Prelungirea D13 nr.6H, Bloc B 8, parter, ap.15, Navodari Vezi pe harta

Descriere Apartament regim hotelier Sims Residence Alezzi

Apartamentul Sims Residence Alezzi este situat in Mamaia Nord, in complex Alezzi, una din cele mai bune zone, avand acces rapid la punctele de interes ale statiunii (in zona gasiti cele mai selecte plaje, o varietate de restaurante si magazine alimentare). Este o locatie perfecta pentru a va bucura de liniste, dar amplasat si relativ aproape (5-7min de zona de cluburi).

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament regim hotelier Sims Residence Alezzi Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Internet Wifi
Aer conditionat
Terasa

Facilitati

Dotari camere

Apartamentul este compus din doua camere, acces din fiecare pe terasa – cu vederea spre mare, apartamentul ofera capacitate de gazduire pentru 4 persoane, avand un pat matrimonial in dormitor si o canapea extensibila in living. Proprietatea are aparat de aer conditionat, precum si TV cu o diagonala de 110 in living si TV in dormitor de 110, cu o gama variata de posturi.

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 10:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

In zona gasiti o diversitate de restaurante, cu specific diferit. Intr-o arie de 500m gasiti mai multe plaje.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 16:00 , iar ora maxima de check-out este 10:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
Cea mai recenta rezervare la Apartament regim hotelier Sims Residence Alezzi: 07.08.2023 ora 11:44

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.