Campare Glamping By The Sea Mamaia Nord - Oferta de cazare 2023

Campare Glamping By The Sea Mamaia Nord


Foto Campare Glamping By The Sea Mamaia Nord

Glamping by the Sea este o locatie inedita pentru petrecerea unei vacante la mare mai “altfel”, departe de agitatia specifica statiunilor litorale, dar totusi la doar 10 metri distanta fat ... Continuati sa cititi

Internet
Loc joaca
Parcare
Plaja privata
Aer conditionat

La 20m de plaja, Str. Salvamar, Navodari Vezi pe harta

Descriere campare Glamping By The Sea

Glamping by the Sea este o locatie inedita pentru petrecerea unei vacante la mare mai “altfel”, departe de agitatia specifica statiunilor litorale, dar totusi la doar 10 metri distanta fata de plaja. 
Glamping by the Sea functioneaza practic ca un camping modernizat, in care turistii se pot bucura in liniste de natura si in acelasi timp pot beneficia de confortul si serviciile unui hotel. 
Complexul este construit exact pe malul marii, in apropierea Taberei Navodari, iar cazarea se face in corturi tip igloo de 30 mp, dotate cu aer conditionat si baie proprie. 
Glamping by the Sea mai are in dotare plaja privata amenajata cu sezlonguri oferite gratuit, parcare, loc de joaca pentru copii si o terasa in aer liber cu vedere spre mare.

Stiai ca pentru rezervarile la Campare Glamping By The Sea Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Corturi tip igloo
Parcare
Plaja privata 
Loc de joaca pentru copii
Gradina
Terasa

Facilitati

Dotari camere

Fiecare unitate de cazare a Glamping by the Sea este dotata cu baie proprie, televizor, aer conditionat, minibar, masa cu scaune, noptiere, dulap, cafetiera, internet. Are 30 mp.

Alte specificatii

Ora check-in: 16:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare.

Servicii

Plaja privata cu sezlonguri oferite gratuit; Internet, Loc de joaca pentru copii, parcare.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Campare Glamping By The Sea Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 16:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Campare pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
Cea mai recenta rezervare la Campare Glamping By The Sea: 25.10.2022 ora 12:47

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.