Apartament Azzuro Mamaia Nord


Foto Apartament Azzuro Mamaia Nord

Apartamentele Azzuro Mamaia Nord sunt situate la 20 metri de plaja, in complexul Alezzi Beach Resort.  Apartamentele Azzuro sunt dotate cu smart tv, aer conditionat, wi fi, bucatarie comple ... Continuati sa cititi

Piscina
Accepta animale
Internet
Loc joaca
Parcare
Restaurant
Lift
Spa
Balcon
Sala fitness
Jacuzzi
Aer conditionat

La 20m de plaja, Prelungirea D13 nr 6, Mamaia Nord, Vezi pe harta

Descriere apartament Azzuro

Apartamentele Azzuro Mamaia Nord sunt situate la 20 metri de plaja, in complexul Alezzi Beach Resort. 
Apartamentele Azzuro sunt dotate cu smart tv, aer conditionat, wi fi, bucatarie complet echipata (plita pe gaz, fierbator, aparat de cafea, hota, prajitor de paine, vesela), bai cu cabina de dus sau cada si uscator de par, precum si balcon mobilat cu scaune si masa. 
Complexul detine piscina exterioara, piscina interioara incalzita, piscina pentru copii, loc de joaca, centru SPA, sala de fitness, sauna umeda si uscata, precum si jacuzzi, iar oaspeti Apartamentelelor Azzuro beneficiaza de gratuitate. De asemenea, complexul dispune de restaurante cu meniuri diverse, farmacie, gelaterie, ATM, lifturi si rampe de acces pentru persoane cu dizabilitati.
Apartamentele Azzuro ofera cate un loc de parcare gratuit pe apartament, in parcarea publica rezervata (in imediata apropiere a complexului) ce functioneaza cu blocatoare pe cheie.

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament Azzuro Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Apartamente
Internet wireless
Lift
Rampa de acces pentru persoane cu dizabilitati
ATM
Farmacie
Restaurante
Gelaterie
Piscine exterioare (adulti si copii) - acces gratuit
Piscina interioara incalzita - acces gratuit
Loc de joaca - acces gratuit
Jacuzzi - acces gratuit
Sala de fitness - acces gratuit
Centru SPA - acces gratuit
Sauna umeda si uscata - acces gratuit
Parcare publica rezervata (in imediata apropiere a complexului) - cate un loc pentru fiecare apartament

Facilitati

Dotari camere

Apartament bloc B7 - cladirea G, etaj 2 - este compus din living open space cu canapea extensibila (160x200), bucatarie echipata cu plita pe gaz, hota, frigider, aparat de cafea, fierbator, prajitor de paine, microunde si vesela, masina de sparat rufe, fier si masa de calcat, aspirator, wi fi, dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon cu vedere laterala la mare si  cu acces din ambele camere, mobilat cu masa, scaune si uscator de rufe. Camerele sunt separate cu usa, aer conditionat este in living, in timp ce Smart tv se afla in ambele camere. Suprafata aproximativ 55 mp. 
Apartament bloc C5 - cladirea E, etaj 2 -  este compus din living open space cu canapea extensibila (160x200), bucatarie echipata cu plita pe gaz, hota, frigider, aparat de cafea, fierbator, prajitor de paine, microunde si vesela, masina de sparat rufe, fier si masa de calcat, aspirator, wi fi, dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie cu cada si uscator de par, balcon cu vedere laterala la mare si  cu acces din ambele camere, mobilat cu masa, scaune si uscator de rufe. Camerele sunt separate cu usa, aer conditionat este in living, in timp ce Smart tv se afla in ambele camere. Suprafata aproximativ 55 mp. 
Apartament bloc B10 - cladirea M, etaj 7 - este compus din living open space cu coltar extensibil (160x200), bucatarie echipata cu plita pe gaz, hota, frigider, aparat de cafea, fierbator, prajitor de paine, microunde si vesela, masina de sparat rufe, fier si masa de calcat, aspirator, wi fi, dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon cu vedere laterala la mare si  cu acces din ambele camere, mobilat cu masa, scaune si uscator de rufe. Camerele sunt separate cu usa, aer conditionat este in living, in timp ce Smart tv se afla in ambele camere. Suprafata aproximativ 55 mp. 
Apartament bloc B8 - cladirea H, etaj 1 - este compus din living open space cu coltar extensibil (160x200), bucatarie echipata cu plita pe gaz, hota, frigider, aparat de cafea, fierbator, prajitor de paine, cuptor electric si vesela, masina de sparat rufe, fier si masa de calcat, aspirator, wi fi, dormitor cu pat matrimonial (180x200), baie cu cabina de dus si uscator de par, balcon cu vedere laterala la mare si  cu acces din ambele camere, mobilat cu masa, scaune si uscator de rufe. Camerele sunt separate cu usa, aer conditionat este in living, in timp ce Smart tv se afla in ambele camere. Suprafata aproximativ 55 mp. 

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 13:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Pentru a beneficia de facilitatile oferite gratuit de complex, se cere o programare prealabila. 
Se accepta cazarea cu animale de companie, gratuit.

Rezervari online apartament AzzuroMamaia Nord

Pentru a face o rezervare la apartament Azzuro Mamaia Nord va rugam sa completati corect formularul de rezervare on line.
Va rugam sa furnizati toate informatiile de contact.

Date personale

Perioada de cazare

Numar de camere si persoane

Camere
Tipul
Adulti
Copii
Varste copii

Alte specificatii

Prin apasarea butonului “Trimite rezervarea” sunteti de acord cu: Termenii si Conditiile de Rezervare si Contractul cu turistul

Intrebari frecvente pentru Apartament Azzuro Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 13:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Apartament pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
Cea mai recenta rezervare la Apartament Azzuro: 12.06.2024 ora 09:56

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.