Vila Casa Valentina Mamaia Nord - Oferta de cazare 2022

Vila Casa Valentina Mamaia Nord


Mamaia Nord, Litoralul Romanesc, Romania
Foto Vila Casa Valentina Mamaia Nord

Vila Valentina, situata in statiunea Mamaia Nord, la cca 5min de mers pe jos de mare, va ofera cazare in 11 camere simple si curate, cu baie proprie, cu sau fara balcon, o mica bucatarie separata, liv ... Continuati sa cititi Continuati sa cititi

Internet
Loc joaca
Parcare

la 500m de plaja, Strada D1 51, Mamaia-Sat Vezi pe harta

Descriere vila Casa Valentina

Vila Valentina, situata in statiunea Mamaia Nord, la cca 5min de mers pe jos de mare, va ofera cazare in 11 camere simple si curate, cu baie proprie, cu sau fara balcon, o mica bucatarie separata, living, curte cu loc de joaca pentru copii si loc de gratar, 2 terase si locuri de parcare, totul intr-un mediu familial!

Stiai ca pentru rezervarile la Vila Casa Valentina Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

11 camere simple si curate, cu baie proprie, cu sau fara balcon, o mica bucatarie separata, living, curte cu loc de joaca pentru copii si loc de gratar, 2 terase si locuri de parcare.

Facilitati

Dotari camere

Toate camerele sunt dotate conform cerintelor Ministerului Turismului cu: aer conditionat , frigider minibar, TV, paturi, sifonier si bai proprii. Apa calda este distribuita in regim permanent! Wi-fi nelimitat!

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare exclusiv T.V.A., pentru fiecare noapte de cazare.

Servicii

Parcare gratuita

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2021

.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Vila Casa Valentina Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Camera dubla
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Vila Casa Valentina pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Vila Casa Valentina Mamaia Nord ? Afla ce au spus alti clienti. Vila Casa Valentina din Mamaia Nord are nota 0 din recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Vila Casa Valentina: 01.01.1970 ora 02:00