6 Recenzii, Pareri, Comentarii verificate pentru Fara Cochet Mamaia Nord
6 recenzii

Foarte Bine

8.2

Curatenie 9.2

92%

Servicii 8.7

87%

Pozitionare 8.5

85%

Personal 8.2

82%

Dotari 7.2

72%

Raport pret calitate 7.5

75%


6.0
aug. 2022

Patul foarte mare si salteaua confortabila.


Usa de acces in camere se trantesc. O parte a pervazului usii statea sa cada. Usa de la iesirea spre balcon se inchidea greu. Condensul aerului conditionat de la etajul superior curgea in balconul unde era cazati. Semnalul televiziunij prin cablu este slab si cand au fost instiintati de problema au spus ca o sa vada a doa zi daca se rezolva

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla superioara


6.0
aug. 2022

Este un hotel nou.


Desi are bucatarie, nu are niciun fel de vesela sau tacamuri. La baie e necesara o perdea pt. ca hotelul de vizavi este destul de aproape. Nu se asigura curatenia zilnic sau macar la doua zile si nici nu se schimba lenjeria sau prosoapele. Personalul nu este consecvent in raspunsurile pe care le ofera clientilor. Te poti trezi ca azi esti asigurat de un lucru, iar a doua zi trebuie sa-ti schimbi planurile pentru ca primesti un raspuns cu totul diferit. Dincolo de ce tine de hotel, intreaga zona e plina de spatii cu balarii, hoteluri mari construite fara gust, strazi neasfaltate. Lipsesc spatii de joaca, spatii verzi etc. Peste tot impresia pe care o ai este ca esti pacalit si ti se iau mai multi bani decat merita serviciul pe care il primesti.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Apartament


9.2
aug. 2021

Curatenie exemplara, personal foarte amabil, pat mare relaxant, mic dejun divestificat.


-

Perioada sejurului: aug. 2021

Cazat in: Camera dubla mare la etaj


8.3
aug. 2021

Personalul si pozitionarea.


In camera mirosea urat de la scurgerea din baie. Televizorul mic si foarte vechi. Imaginile se vedeau cu pureci. Telecomanda nu functiona. Nu au existat in camera un pahar, in care sa ne putem pune periutele si pasta de dinti. Nici un foen cu care sa ne uscam parul. Nimeni nu se asteapta ca astfel de lucruri de baza sa lipseaeca, atunci cand platesti 100 de euro pe noapte. Personalul a fost super ok. Curatenia ok. Amplasamentul bun. Aproape de plaje. Aceste lucruri au facut ca dezamagirea sa fie putin mai mica.

Perioada sejurului: iul. 2021

Cazat in: Camera dubla mare la etaj


10
sept. 2022

Aceasta recenzie nu are un comentariu

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla superioara


9.7
iul. 2021

Aceasta recenzie nu are un comentariu

Perioada sejurului: iul. 2021

Cazat in: Camera dubla mare la etaj