Hotel Randy Constanta


Foto Hotel Randy Constanta

Situat in Constanta, la mai putin de 1 km de 3 Papuci, Hotelul Randy ofera cazare de 4 stele si un bar. Acest hotel de 4 stele pune la dispozitie un restaurant si camere cu aer conditionat si WiF ... Continuati sa cititi

Internet
Restaurant
Aer conditionat

La 630m de plaja, Bd. Mamaia 191 Vezi pe harta

Descriere hotel Randy

Situat in Constanta, la mai putin de 1 km de 3 Papuci, Hotelul Randy ofera cazare de 4 stele si un bar. Acest hotel de 4 stele pune la dispozitie un restaurant si camere cu aer conditionat si WiFi gratuit, fiecare cu baie privata.

Stiai ca pentru rezervarile la Hotel Randy Constanta poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Restaurant, bar
Aer conditionat
Internet Wifi

Facilitati

Dotari camere

Camerele hotelului includ dulap. De asemenea, camerele sunt prevazute cu birou si TV cu ecran plat, aer conditionat, baie proprie, iar unele camere de la Hotelul Randy au balcon. La cazare se asigura lenjerie de pat si prosoape.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare pentru intreg sejurul, exclusiv T.V.A.

Servicii

Printre punctele de atractie renumite din apropierea Hotelului Randy se numara plaja Reyna, plaja Aloha si centrul comercial City Park.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Hotel Randy Constanta

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Da , hotelul dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Hotel pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.