Apartament Gabizz Constanta


Foto Apartament Gabizz Constanta

Gabizz Apartments este situat in Constanta, la 200 de metri de plaja si ofera unitati de cazare cu aer conditionat si WiFi gratuit, precum si loc de joaca privat gratuit pentru copii. Propri ... Continuati sa cititi

Accepta animale
Internet
Loc joaca
Parcare
Balcon
Aer conditionat

La 200 m de plaja, Strada Sofran C1 Vezi pe harta

Descriere apartament Gabizz

Gabizz Apartments este situat in Constanta, la 200 de metri de plaja si ofera unitati de cazare cu aer conditionat si WiFi gratuit, precum si loc de joaca privat gratuit pentru copii. Proprietatea se afla la 600 de metri de Delfinariu.

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament Gabizz Constanta poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Aer conditionat
Internet WiFi
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile

Facilitati

Dotari camere

Apartament cu 4 camere (3 dormitoare + living open space) - bucatarie complet utilata, 2 TV ecran plat, 2 bai cu dus, articole toaleta, masina de spalat.
Apartament cu 3 camere (2 dormitoare + living open space) - aer conditionat, bucatarie complet echipata, TV ecran plat, baie cu dus, articole toaleta, masina de spalat, 3 balcoane cu zona de relaxare.
Apartament cu 2 camere (1 dormitor + living open space) - aer conditionat, bucatarie complet echipata, TV ecran plat, baie cu dus, articole toaleta, masina de spalat.
Apartament cu 2 camere cu balcoane (1 dormitor + living open space) - aer conditionat, bucatarie complet echipata, TV ecran plat, baie cu dus, articole toaleta, masina de spalat, 2 balcoane.
Apartament cu 2 camere la demisol (1 dormitor + living open space) - aer conditionat, bucatarie complet echipata, 2 TV ecran plat, baie cu dus, articole toaleta, masina de spalat.
Garsoniera cu bucatarie separata - aer conditionat, bucatarie complet echipata, TV ecran plat, baie cu dus, articole toaleta, living, dressing.
Garsoniera la demisol - aer conditionat, bucatarie complet echipata si separata, TV ecran plat, baie cu dus, articole toaleta, living.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Proprietatea permite accesul cu animale de companie.
Parcare gratuita in limita locurilor disponibile.

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL

Oferta standard se va actualiza in curand.

Pentru aceasta unitate rezervarile se fac telefonic direct la unitate!

Intrebari frecvente pentru Apartament Gabizz Constanta

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Apartament pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
Cea mai recenta rezervare la Apartament Gabizz: 23.03.2023 ora 12:23

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.