Apartament Buildings Mamaia Nord


Foto Apartament Buildings Mamaia Nord

Buildings Mamaia Nord reprezinta un grup de apartamente si studiouri localizate in cladirea Building Stefan, in prima linie de la plaja, pe faleza. Cladirea este deservita de lift. Buildings ofe ... Continuati sa cititi

Piscina
Internet
Loc joaca
Lift
Balcon
Aer conditionat

La 40m de plaja, Str. Promenada nr 33-35, Mamaia Nord Vezi pe harta

Descriere apartament Buildings

Buildings Mamaia Nord reprezinta un grup de apartamente si studiouri localizate in cladirea Building Stefan, in prima linie de la plaja, pe faleza. Cladirea este deservita de lift.
Buildings ofera cazare in studiouri ce se compun dintr-un open space sau apartamente ce se compun din living si dormitor. Toate spatiile de cazare dispun de balcon si bucatarie echipata. Dispun de LCD tv si aer conditionat precum si de bai moderne cu dusuri walk in.
De asemenea, internet wireless este disponibil gratuit.
Oaspetii Buildings au acces contra cost la piscina pentru adulti si cea pentru copii, dar si la locul de joaca in cadrul complexului.
Parcarea in jurul Buildings este publica, in limita locurilor disponibile.

Stiai ca pentru rezervarile la Apartament Buildings Mamaia Nord poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Studiouri
Apartamente
Lift
Internet wireless
Self check in
Baby cot - 50 lei/zi, in limita disponibilitatii

Facilitati

Dotari camere

Studio Green Wave Stefan Resort (str. Promenada 33-35, etajul 8) - se compune dintr-un open space dotat cu pat matrimonial si un pat single, o bucatarie echipata cu fierbator, prajitor de paine, aparat de cafea, plita si frigider, baie cu dus walk in si uscator de par, balcon. Studioul e dotat cu aer conditionat, LCD tv, wi fi si centrala proprie. Suprafata 40 mp.
Studio Beachscape Stefan Resort (str. Promenada 33-35, etajul 3) - se compune dintr-un open space dotat cu pat matrimonial, o bucatarie echipata cu fierbator, aparat de cafea, plita si frigider, baie cu dus walk in si uscator de par, balcon. Studioul e dotat cu aer conditionat, LCD tv, wi fi si centrala proprie. Suprafata 35 mp.
Apartament Beachscape Stefan Resort (str. Promenada 33-35) - se compune din living cu canapea extensibila si bucatarie open space (echipata cu microunde, plita, fierbator, aparat de cafea), dormitor cu pat matrimonial separat cu usa, baie cu dus walk in si uscator de par, balcon. LCD tv este disponibil in ambele camere, insa aer conditionat doar in living. Apartamentul dispune de wi fi si centrala proprie. Suprafata 62 mp.
Apartament Luxor 1 Stefan Resort (str. Promenada 33-35, etaj 2) - se compune din living cu canapea extensibila si bucatarie open space (echipata cu microunde, plita, fierbator, aparat de cafea), dormitor cu pat matrimonial separat cu usa, baie cu dus walk in si uscator de par, balcon. LCD tv este disponibil in ambele camere, insa aer conditionat doar in living. Apartamentul dispune de wi fi si centrala proprie. Suprafata 55 mp.
Apartament Luxor 2 Stefan Resort (str. Promenada 33-35, etaj 2) - se compune din living cu canapea extensibila si bucatarie open space (echipata cu microunde, plita, fierbator, aparat de cafea), dormitor cu pat matrimonial separat cu usa, baie cu dus walk in si uscator de par, balcon. LCD tv este disponibil in ambele camere, insa aer conditionat doar in living. Apartamentul dispune de wi fi si centrala proprie. Suprafata 55 mp.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Nu se accepta cazarea cu animale de companie.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Apartament Buildings Mamaia Nord

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
- Apartament Luxor 1, strada Promenada nr. 33-35, Corp Nord, scara A, complex Stefan Resort
- Apartament Luxor 2, strada Promenada nr. 33-35, etaj 2, Corp Sud, scara A, complex Stefan Resort
- Apartament Beachscape Stefan Resort, strada Promenda 33-35 Mamaia Nord
- Studio Beachscape Stefan Resort, strada Promenada nr. 33-35, et. 3,complex Stefan Resort
- Studio Green Wave Stefan Resort, Promenada 33-35 Complex Stefan Building
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Apartament pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.