Vila Complex Casa Leul Jupiter - Oferta de cazare 2023

Vila Complex Casa Leul Jupiter


Foto Vila Complex Casa Leul Jupiter

Complex Casa Leul 3*** este amplasat in partea de vest a statiunii Jupiter, intr-o zona impadurita, intre padure si mare, la numai 500 de metri fata de plaja. Este compus din doua vile struc ... Continuati sa cititi

Internet
Loc joaca
Parcare
Balcon
Aer conditionat

La 500m de plaja, Str. Aldea nr8 Vezi pe harta

Descriere vila Complex Casa Leul

Complex Casa Leul 3*** este amplasat in partea de vest a statiunii Jupiter, intr-o zona impadurita, intre padure si mare, la numai 500 de metri fata de plaja. Este compus din doua vile structurate pe 2 nivele, prima vila, Casa Leul dispunand de 24 de camere si 3 apartamente, iar cea de-a doua, Puiul de leu, 16 camere duble si 4 apartamente.
Complexul pune la dispozitia turistilor 13 foisoare, 2 locuri de joaca pentru copii si 4 gratare, intr-un ambient verde si proaspat.
Parcarea supravegheata video este gratuita in limita disponibilitatii.
Complexul mai detine inca o vila turistica, Vila Leul , situata aproape de  centrul statiunii (strada Salcamului nr 9), la 300 de metri de plaja, tot intr-o zona impadurita. Aceasta e structurata pe 3 etaje, plus parter si insumeaza 16 camere si 2 apartamente. Vila Leul ofera oaspetilor sai o terasa descoperita la etajul 3, cu panorama frumoasa catre rasarit.

Stiai ca pentru rezervarile la Vila Complex Casa Leul Jupiter poti primi un credit echivalent cu 0% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Internet Wireless
Aer conditionat contracost
13 foisoare
2 locuri de joaca pentru copii
4 gratare
2 parcări private supravegheate permanent cu sisteme video - acces gratuit in functie de disponibilitate
Terasa (la Vila Leul)

Facilitati

Dotari camere

Camere duble standard: Dotate cu un pat matrimonial 140x200cm, frigider (0.80cm înălțime), televizor LCD, șifonier, cablu TV, WI-FI, balcon cu măsuță, baie cu cabina de dus, pardoseala placată cu gresie, măsuță, opțiunea aer condiționat este contracost- 15 lei/24h, suprafața camerei este de 11-12 mp.
Camere duble superioare: Dotate cu un pat matrimonial 140x200cm, frigider (0.80cm înălțime), televizor LCD, șifonier, cablu TV, WI-FI, balcon cu măsuță, baie cu cabina de dus, pardoseala placată cu gresie, măsuță, opțiunea aer condiționat este contracost- 15 lei/24h, balcon cu măsuță și doua scaune, noptiere, comoda cu masa pentru machiaj și portbagaj, suprafața camerei 14-16 mp.
Camere triple standard: Dotate cu un pat matrimonial 140x200cm și un pat de o persoana, frigider (0.80cm înălțime), televizor LCD, șifonier, cablu TV, WI-FI, balcon cu măsuță, baie cu cabina de dus, pardoseala placată cu gresie, măsuță, opțiunea aer condiționat este contracost- 15 lei/24h. Suprafata camerei 15-16mp
Camere triple superioare: Dotate cu un pat matrimonial 140x200cm și un pat de o persoana, frigider (0.80cm înălțime), televizor LCD, șifonier, cablu TV, WI-FI, balcon cu măsuță, baie cu cabina de dus, pardoseala placată cu gresie, măsuță, opțiunea aer condiționat este contracost- 15 lei/24h, balcon cu măsuță și scaune, comoda cu masa pentru machiaj și portbagaj, noptiere, suprafață camerei 18-20mp.
Camere cvadruple: Dotate cu doua paturi matrimoniale 140x200cm, frigider, televizor LCD, șifonier, cablu TV, WI-FI, balcon cu măsuță, baie cu cabina de dus, pardoseala placată cu gresie, măsuță, opțiunea aer condiționat este contracost- 15 lei/24h, suprafața camerei este de 20-24 mp.
Apartamente semidecomandate: Sunt compuse din doua camere semidecomandate, separate între ele cu usa, o baie, bucătărie utilată pentru a deservi 4 persoane, fiecare camera având pat matrimonial, șifonier, măsuță, scaun, TV, cablu TV, Wi-FI, balcon cu masa și scaune.
Apartamente decomandate: Sunt compuse din doua camere decomandate cu hol, o baie, bucătărie utilată pentru a deservi 4 persoane, fiecare camera având pat matrimonial, șifonier, măsuță, scaun, TV, cablu TV, Wi-FI, balcon cu masa și scaune.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 5 lei/adult/zi

Servicii

Parcare privata monitorizata video in limita locurilor disponibile.
Aerul conditionat este disponibil cu plata unei taxe.
Complexul nu accepta animale de companie.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Vila Complex Casa Leul Jupiter

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul Vila pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.