Casa Galaica Constanta


Foto Camere Casa Galaica Constanta

Pensiunea Casa Galaica, construita in 2018, este situta la 200 de metri de lacul Siutghiol si are o capacitate de 19 camere duble utilate si 1 apartament de 2 camere. Se situeaza la o distanta d ... Continuati sa cititi

Parcare
Balcon
Aer conditionat

200m de lacul Siutghiol, strada Smaraldului 12A Vezi pe harta

Descriere Casa Galaica

Pensiunea Casa Galaica, construita in 2018, este situta la 200 de metri de lacul Siutghiol si are o capacitate de 19 camere duble utilate si 1 apartament de 2 camere.
Se situeaza la o distanta de 15 minute de mers pe jos si 3 minute de condus de plaja Perla, la 10 minute de mers este Satul de Vacanta, 7 minute de condus catre Lake View si 15 minute de condus pana la Delfinariu.
In zona, la 500 de metri de pensiune exista un magazin Penny iar la 5 minute de condus magazinele Kaufland si Vivo/Auchan Mall.
Dispune de 12 locuri de parcare gratuite proprietate a pensiunii situate in curtea acesteia.

Stiai ca pentru rezervarile la Casa Galaica Constanta poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Aer conditionat
Sitem de supraveghere CCTV
Fiecare etaj al Pensiunii este dotat cu o bucatarie utilata
Terasa proprie, cat si terasa comuna si zona de gratar din spatele unitatii.

Facilitati

Dotari camere

19 camere double utilate si 1 apartament de 2 camere, toate fiind utilate cu aparate de aer conditionat, incalzire centrala, baie proprie utilata cu dus, televizor plat, frigider, cosmetice de baie, prosoape, birou si multe alte facilitati.

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00Ora check-out: 12:00

Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul

Servicii

Parcare proprie 12 locuri.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru Casa Galaica Constanta

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 18:00 , iar ora maxima de check-out este 12:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.