14 Recenzii, Pareri, Comentarii verificate pentru Pensiunea Sfanta Elena de la Mare Costinesti
14 recenzii

Foarte Bine

8.5

Curatenie 8.2

82%

Servicii 8.8

88%

Pozitionare 9.4

94%

Personal 8.6

86%

Dotari 8.2

82%

Raport pret calitate 8.1

81%


9.3
nov. 2020

Mi-a plăcut că totul este in interior .masa , tratament. Apoi : curătenie, căldura , masa plăcută si suficientă ,,balconul frumos cu vedere la mare ,cu 2 scaune si o măsută și scrumieră, baia si frigiderul -OK. . .


Mobilierul nu coresponda cu camera . Ex. noptierele blocate de stâlpul de rezistență nu se puteau folosi ., ca si veiozele- ambele amplasate după stâlp, , frigiderul era lipiit de calorifer ;, In cameră nu era oglidă și nicio masă doar masca frigiderului ținea loc de masă .. .

Perioada sejurului: nov. 2020

Cazat in: Camera dubla


8.7
iul. 2020

-locația ; -personalul; -mâncarea .


-camera:avea un stalp de susținere in mijlocul ei (camera 24),fără masa ,fără cuier,fără etajera la chiuveta de la baie,paturile erau situate înaintea stâlpului ,iar noptierele după stâlp și nu am putut beneficia de existența lor; -din 5(4+1) proceduri plătite in bilet nu beneficiezi decit de 4,a 5-a nu mai exista.

Perioada sejurului: iul. 2020

Cazat in: Camera dubla


9.7
iul. 2020

Poziționarea lui aproape de Mănăstire și de mare. Faptul că se poate face și tratament. Liniștea. Mai exact se îmbină utilul cu plăcutul.


Ținând cont că este aproape de mare ar fi bine sa se ocupe de faptul cum pot ajunge turiștii la plajă (concret -amenajarea scărilor spre mare). Un mic minimarket mai aproape ar trebui.

Perioada sejurului: iul. 2020

Cazat in: Camera dubla


6.5
sept. 2019

privelistea spre mare


organizare execrabila a procedurilor medicale,foarte aglomerat in raport cu capacitatea lor

Perioada sejurului: sept. 2019

Cazat in: Camera dubla


9.3
sept. 2019

Totul a fost superb,m-am simtit extraordinar de bine ,seviciile excelente (cu mici exceptii).Oameni minunati ,personal de exceptie si servicii la un nivel inalt.Super bine!!!!


O parte din angajati si timpul lung de asteptare ,dar trecem peste.

Perioada sejurului: sept. 2019

Cazat in: Camera dubla


8.5
sept. 2019

Amabilitatea si profesionalismul personalului medical. Locatia frumoasa.


Incompetenta de la nivelul receptie, atitudinea morala indoielnica a unora din receptioneri. Cand am sunat pentru rezervare direct la receptie ni s,.a comunicat ca nu mai exista camere disponibile in loc sa fim trimise catre litoralul romanesc care comparase camerele in avans si se ocupa de vinderea lor. Pentru ultimele doua nopti de cazare am fost rugate si convinse sa cedam camera unei doamne in varsta care se pretindea ca este nemultumita ca nu are in camera ei vedere la mare. Un urma gestlui nostru binevoitor am ajuns intr.o camera cu probleme (fereastra dadea in hol; ventilatorul de la baie era stricat incat mirosul si aburul din baie ajungeau in camera; camera era langa oficiul cameristelor si pe hol era mereu galagie si dezordine) care nu corespundea in niciun fel standardelor.

Perioada sejurului: sept. 2019

Cazat in: Camera dubla


8.5
sept. 2019

Personalul medical bine pregatit si deosebit de binevoitor.


Personalul de la receptie slab pregatit si cu atitudine morala indoielnica... Meniul de calitate slaba.

Perioada sejurului: sept. 2019

Cazat in: Camera dubla


2.5
sept. 2019

Pensiunea in sine


Personalul , inclusiv cel medical lasa de dorit , nu sunt atenti cu turistii decat daca primesc ceva in schimb , mancarea este un dezastru - toate pe baza de faina nefiarta , foarte sarata sau acre in conditiile in casre sunt pacienti care depind de medicamente , femeile de serviciu nu trec cu zilele a trebuit sa cerem hartie igienica la receptie , prosoapele le-au schimbat doar can le-am zis , nu mai zic de lenjerie probabil a schimbat-o asta logic cand am plecat. Am inatmpinat in hol la intrare un aparat de cafea care merge cu un anume model de fise care costa 3 lei si care dealtfel cand mergea sau cand nu mergea iar continutul din pahar aproape gol , spuma ce facea sa fie pe jumatate ceea ce cred ca asa a fost slecat deci in defavoarea clientului . IN CONCLUZIE ESTE UN DEZASTRU - DECI NU O MAI RECOMANDATI UN DESASTRU.

Perioada sejurului: aug. 2019

Cazat in: Camera dubla


8.3
sept. 2019

Localizare, liniste, personalul, meniurile zilnice la pranz


Nu se face curatenie macar la 2 zile daca nu zilnic, nu se schimba asternuturile si prosoapele din camere. Nu sunt grozave micul dejun si cina.

Perioada sejurului: iul. 2019

Cazat in: Camera dubla


10
sept. 2019

Aproape totul


Masa nu ar trebui sa fie la fel ca la pensionari

Perioada sejurului: iul. 2019

Cazat in: Camera dubla