24 Recenzii, Pareri, Comentarii verificate pentru Fara BluMarine Eforie Nord
24 recenzii

Foarte Bine

8.3

Curatenie 8.9

89%

Servicii 8.1

81%

Pozitionare 8.9

89%

Personal 8.4

84%

Dotari 7.5

75%

Raport pret calitate 7.6

76%


9.0
sept. 2022

Era amplasat pe faleza


Mirosul de canalizare foarte puternic si persistent

Perioada sejurului: sept. 2022

Cazat in: Camera dubla


7.5
sept. 2022

Curatenia, doamna de la curatenie face zilnic curat in camere. Doamna de la mic dejun merita toata stima (mic dejun pregatit la timp, cafea buna, lapte cald)


Mic dejun repetitiv, calitatea mancarii oferite nu este cea mai buna. Pretul per camera/noapte nu reflecta calitatea serviciitor oferite (putin cam scump) Domnul de la receptie nu are o atitudine profesionista.

Perioada sejurului: sept. 2022

Cazat in: Camera dubla


9.5
sept. 2022

Amplasarea curățenia tot


Aeru condiționat slab ca putere

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


9.5
sept. 2022

Pozitie excelenta, aproape de plaja, personal foarte amabil


-

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


9.0
sept. 2022

Foarte aproape de plaja.


Locul pentru luat masa .

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


4.2
sept. 2022

Pozitia


Micul dejun sub orice asteptari. Foarte, foarte sarac si de proasta calitate. Espressorul de la micul dejun nu functiona decat pe 2 pozitii din 8. Motivul era ca, nu poate sa puna lapte in espressor (sa-mi fac un capuccino) pentru ca stropeste si sa nu opareasca vreun client. Am rugat pe cei de acolo sa-mi dea un pahar de unica folosinta sa beau cafeaua afara pe malul marii si nu mi-au dat. Totul trebuie servit in interior nu in exterior. In jurul hotelului o mizerie crunta, In special inspre mare: sticle de bere, flacoane, hartii, Miros de urina, balarii, buruieni. Acesta a fost singurul hotel din zona care nu a avut buruienile taiate. Scarile spre plaja foarte abrubte, periculoase. Balustrada putreda, nu te puteai sprijini pe ea ca te duceai cu tot cu ea. Pe scurt, nici o grija pentru imprejurimi ca sa fie placut pt turist. Trotuarul din jurul hotelului spart, neingrijit. Miros de canal la parterul hotelului si de multe ori si in camere.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Apartament superior


4.2
sept. 2022

Faptul că este aproape de plajă și nu trebuie să te cari cu bagaje, mai puțin priveliștea din cauza că nu sunt condiții confortabile pentru privit marea din cameră.


1.Baia a lăsat de dorit din toate punctele de vedere(miros de la canalizare, chiuveta infundata, suportul de duș incorect poziționat-jetul ajungea in afara caditei, deci nu te puteai spala pe cap omenește, fără ventilație, geam mic prin care nu se putea aerisi optim încăperea) 2. Nici geamul si nici ușa nu au plase pentru țânțari 3. Aerul condiționat face prea mult zgomot și nu poste fi folosit pe perioada nopții 4. Timp de 8 zile nu s-a schimbat lenjeria și nici nu s-a măturat camera. Am "ucis" câțiva păianjeni și țânțari, bineînțeles. 5. Micul dejun sărăcăcios, aceleași alimente timp de 7 zile, se vedea clar că ce nu s-a consumat cu o zi înainte era adus din nou pe platouri, nu aruncat cum ar fi trebuit (feliile de castraveți vechi erau mai galbene și nu la fel de suculente față de cele tăiate în dimineața zilei curente, omleta nici nu mai era încălzită), un singur aparat pentru cafea mai mult defect-trebuia să aștepți să vină bucatareasa să apese pe butoane, așa zisul Salon pentru micul dejun este de fapt o terasă imprejmuita cu folie semitransparenta, de dimensiuni meschine, cu mese și scaune din plastic, cu aspect mai degrabă de bodega decât de hotel de 3 stele, fără posibilitatea de aerisire decât în cazul în care se retrăgea copertina un pic și atunci cei care stăteau la mesele de sub acel loc erau "binecuvântați " cu condimente suplimentare gen frunze și ganganii din ramurile de deasupra, nisip și alte fire aduse de vânt. 6. Nu în ultimul rând muzica din parcul de distracții, la nivel maxim până la ora 24, se auzea chiar și cu televizorul pornit și bineînțeles cu toate geamurile și ușile închise. Sigur că te duci în concediu să te distrezi, să te plimbi pe faleza seara până mai târziu, dar nu să fii forțat să asculți aceeași harmalaie (numai muzică nu se putea numi) 7 nopți din 7.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


1.2
sept. 2022

nimic! deplorabil totul!


nu va luati bilete la acest hotel. este minciuna pe fata! iar personalul, dnul Marius, un arogant! am platit camera dubla cu vedere la mare, si mi a dat camera cu vedere laterala...undeva la mama naiba se zarea marea...mi a spus ca o vad de pe plaja....pai atunci da mi camera la pret de vedere oras...patul minuscul, nici pe departe de doua persoane, iar patul suplimentar, platit la pret de pat, era o saltea de apa, pe care o iei cu 90 lei,,,,si o ai mereu, eu am dat 50 lei pe noapte / 300 lei sejur, si nici n am putut o folosi! nu credeam ca pot fi atat de groaznicde conditiile la un hotel pe malul marii! mancarea execrabila...salam cald, apa doar de baut, o cafea mai proasta n am baut vreodata, paine neagra, o omleta cu gust de var, banuiesc ca au pus amidon s o umfle....deplorabil!!!! nu recomand! stati pe balta ca sunteti mai castigati decta in haznaua aia de hotel!

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


9.5
aug. 2022

totul


-

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


10
aug. 2021

Curat, personal profesionist, f aproape de plaja


Parcarea aglomerata ca pe tot litoralul în sezon

Perioada sejurului: iul. 2021

Cazat in: Camera dubla


Verifica tarife

×
Ne pare rau , dar rezervarile pentru mai mult de 30 de zile nu sunt posibile.
Varste copii:

Transport Litoral

Transport, intern si extern, informatii privind traseele de transport de pe litoral...

Vezi detalii