Casa Dobrin Costinesti


Foto Camere Casa Dobrin Costinesti

Casa Dobrin 2 stele Costinesti este o unitate de cazare situata in apropiere de Teatrul de Vara din statiune, si la aproximativ 7 minute de mers pe jos de plaja. Accesul spre mare se face pe strada Al ... Continuati sa cititi

Internet
Parcare
Aer conditionat

La 700 m de plaja, Str. Schitului nr. 36, Costinesti Vezi pe harta

Descriere Casa Dobrin

Casa Dobrin 2 stele Costinesti este o unitate de cazare situata in apropiere de Teatrul de Vara din statiune, si la aproximativ 7 minute de mers pe jos de plaja. Accesul spre mare se face pe strada Aleea Lacului.
Casa Dobrin are in dotare 20 de camere duble, triple si cu patru locuri, toate avand grupuri sanitare proprii.
Pentru confortul turistilor, unitatea de cazare are in dotare 3 bucatarii complet utilate si o zona amenajata cu barbeque, care se poate folosi pana la ora 22:00.

Stiai ca pentru rezervarile la Casa Dobrin Costinesti poti primi un credit echivalent cu 2% din valoarea rezervarii daca faci rezervarea fiind logat in contul tau de pe siteul Litoralulromanesc.ro?

Dotari generale

Camere duble, triple si cu 4 locuri
Terasa
Bucatarie
Barbeque
Parcare

Facilitati

Dotari camere

Camere duble - 6 – sunt dotate cu pat matrimonial de 140/200 cm, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, frigider de 80 l, masuta, scaune, tamplarie PVC cu geam termopan. Nu au balcon.
Camere duble lux – 3 - sunt formate din dormitor (pat matrimonial de 140/200 cm) si o anticamera dotata cu canapea, separate printr-o arcada, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, frigider de 200 l, tamplarie PVC cu geam termopan. Nu au balcon.
Camere triple – 3 – sunt formate din dormitor (pat matrimonial de 140/200 cm) si o anticamera dotata cu canapea extensibila, separate printr-o arcada, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, frigider de 80 l, masuta, scaune, tamplarie PVC cu geam termopan. Nu au balcon.
Camerele triple superioare – 3 - sunt formate din dormitor (pat matrimonial de 140/200 cm) si o camera dotata cu canapea extensibila, separate printr-o arcada, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, frigider de 80 l, masuta, scaune, tamplarie PVC cu geam termopan. Nu au balcon.
Camerele cu 4 locuri – 3 - formate din dormitor cu pat matrimonial + fotoliu extensibil si o anticamera cu canapea extensibila, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, frigider de 80 l, masuta, scaune, tamplarie PVC cu geam termopan. Camerele sunt separate printr-o arcada. Nu au balcon.
Camerele cu 4 locuri – 2 – dotate cu 2 paturi matrimoniala de 140/200 cm, grup sanitar propriu, aer conditionat, televizor, frigider de 80 l, masuta, scaune, tamplarie PVC cu geam termopan. Au balcon.

Alte specificatii

Ora check-in: 14:00Ora check-out: 10:00

Servicii

Alte servicii: Parcare (9 locuri, nu se rezerva in avans), internet wireless, barbeque.

Nu se pot face rezervari la aceasta unitate.

Intrebari frecvente pentru

Pentru acest hotel sunt disponibile urmatoarele tipuri de camere :
Rezervarile efectuate la acest hotel pot fi achitate numerar conform specificatiilor de pe factura, prin transfer bancar in conturile agentiei, online cu cardul sau cu vouchere de vacanta ( tichete de vacanta ).
Nu , hotelul nu dispune de restaurant propriu.
La acest hotel turistii se pot caza incepand cu ora 14:00 , iar ora maxima de check-out este 10:00
Oaspetii care se cazeaza la hotelul pot beneficia de urmatoarele facilitati
Da, se poate plati atat cu vouchere cat si cu card de vacanta.
De ce sa alegi Casa Dobrin Costinesti ? Afla ce au spus alti clienti. Casa Dobrin din Costinesti are nota 9.5 din 4 recenzii.
Cea mai recenta rezervare la Casa Dobrin: 06.06.2024 ora 21:57

Stim cat de importante sunt detaliile si fotografiile unui hotel in luarea deciziei de rezervare a vacantei. De aceea, ne straduim sa va oferim descrieri cât mai amanuntite ale unitatilor de cazare pe care le promovam pe site-ul nostru si ne bazam pe partenerii nostri hotelieri in furnizarea de informatii corecte si relevante. Cu toate acestea, informatiile prezentate pot suferi modificari ulterioare in functie de evolutiile si activitatile hotelurilor. Prin urmare, ne rezervam dreptul de a face actualizarile necesare ori de cate ori situatia o impune.