184 Recenzii, Pareri, Comentarii verificate pentru Hotel Traian Eforie Nord
184 recenzii

Foarte Bine

8.2

Curatenie 8.5

85%

Servicii 8.3

83%

Pozitionare 8.3

83%

Personal 8.7

87%

Dotari 7.6

76%

Raport pret calitate 8.1

81%


7.2
oct. 2022

Balconul


Mâncarea

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Apartament


8.8
sept. 2022

Poziționarea hotelului


Gestionarea programarilor pentru procedurile de tratament in baza de tratament

Perioada sejurului: sept. 2022

Cazat in: Camera single


6.0
sept. 2022

Procedurile de care am beneficiat pentru imbunatatirea sanatatii


Nu se face niciodata curatenie in camere exceptand golirea cosului de gunoi si aprovizionare excesiva cu hartie igienica

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


9.5
sept. 2022

Respectul fata de turist


Nu a functionat bazinul din baza de tratament.(gimnastiica in bazin}

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


10
sept. 2022

Elementele decorative de la intrarea în hotel și de la recepție au un impact pozitiv asupra stării de spirit al turiștilor.


Măștile de protecție contra coronavirusului nu mai sunt obligatorii, deși pe coridoare sunt sfaturile medicale necesare.

Perioada sejurului: sept. 2022

Cazat in: Camera single


6.0
sept. 2022

Amabilitatea și promptitudinea personalului (recepție, restaurant, tratament) a fost ireproșabilă. Niciunde nu am fost întrebație la recepție spre ce parte (mare, lac) sau nivel să fie camera. De asemenea, personalul de la recepție ne-a împrumutate feon, ac și ață de cusut. Ospătarii au alergat la propriu pentru debarasare, curățenie, servire. Am remarcat calmul, solicitudinea, organizarea personalului care efectua procedurile, deși am prins o perioadă de o săptămână foarte aglomerată. Exclud de la aceste aprecieri managementul restaurantului, pentru următoarele motive: închiderea restaurantului la ora 20 (ultima comandă 19:15), ciorba se termină înainte de ora 15, deși sunt cuprinse în listă jumătate din deserturi nu se găsesc). De asemenea , camerista, care refuza dorea să facă curățenie la prima oră (între 9 și 10), deși i-am explicat că după ora 10 plecăm la proceduri pentru mai multe ore. „Dacă vreți acum bine, dacă nu eu nu mai trec” a fost răspunsul acesteia.


Multe, multe multe, mai ales cu privire la management. 1. Am remarcat că cel puțin 3/4 din turiști sunt familii/cupluri. În aceast sens existența a doar 7 paturi matrimoniale din circa 230 camere este fără comentarii. Aceasta a avut efect asupra confortului, micșorând din spațiu, și așa mic, al camerei. 2. Am remarcat un paradox: în toate stațiunile de tratament, unde se cazează de obicei oameni cu mobilitate redusă, paturile sunt cele mai joase, Însă , parcă niciunde nu au fost așa joae ca la hotel Traian, având ca repercursiune ridicarea greoaie și dureri lombare. De asemenea, salteaua este de cea mai slabă calitate, cu arcuri, care scârțâie (ca și patul). 3. Lipsa unor dotări elementare în baie; ușă la duș, totdeauna fiind apă în baie, cădița dușului are înclinație inversă, așa că nu se golește niciodată, etajera este înclinată și tot ce se pune pe ea cade, nu există alt loc de depozitare a obiectelor personale de baie, pe care am fost nevoiți să le ținem în cameră și nu în baie. Pentru că nu există casetă pentru a comenta notele acordate agentului de turism o voi face în această casetă. Dacă la început, operatorul s-a dovedit plin de solicitudine, asigurându-mă că voi putea plăti și cu cardul de vacanță, atunci când l-am apelat pentru că nu puteam plăti cu cardul de vacanță, nu a mai răspuns, deși l-am apelat insistent pe mai multe numere de telefon.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


9.0
sept. 2022

Personalul de la curatenie si cel de la baza de tratament. De asemenea copii de la restaurant. Linistea si ca nu am asteptat prea mult la lift. Am recomandat si unui alt cuplu care soseste pe 11.09.2022.


Salteaua de la pat e veche. Usa de la baie s-a defectat.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


8.2
sept. 2022

Este foarte curat și personalul foarte amabil.


Paturile incomode, mai exact saltelele de calitate inferioară. Din cauza culorii draperiile, acel portocaliu intens, aveam impresia că este lumina aprinsa permanent. Și faptul ca sunt și subțiri, efectul de luminozitate intensă se simțea și mai mult între orele 14 și 16 când trebuia să stau în cameră. Apoi prețul mi s-a părut foarte mare numai pt cazarea pe șase nopți. Data viitoare nu voi mai apela la agenție pt rezervare.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla


5.2
aug. 2022

Amplasarea -este aproape de un magazin LIDLE, și de lacul Techirghiol. Vederea spre lac ul techirgiol sau spre mare, eu am cerut vedere spre lac.


La capitolul curțtenie mai este de lucrat. Lifturi insuficiente. Unul era defect, am fost nevoit sa cobor si sa urc pe scări de mai multe ori, deoarece asteptarea liftului era uneori de nesuportat, din cauza aglomeratiei mai ales la orele de plecare si sosire de la plaja.

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera single


8.2
aug. 2022

- personal recepție - poziționarea în raport cu mijloacele de transport - magazin lidl în apropiere - personal fizioterapie


- mobilierul, saltelele sunt foarte uzate

Perioada sejurului: aug. 2022

Cazat in: Camera dubla