Pamukkale - obiective turistice


 Rezervati online

Pamukkale

Pamukkale


Pamukkale

Pamukkale este una dintre atractiile de top din Turcia si o destinatie unica in lume. Formatiune calcaroasa alcatuita din multe terase asemanatoare unei cascade, ce face parte din Patrimoniul UNESCO din 1988, este cunoscuta ca si a 8-a minune a lumii. Apa subterana ce a dat viata orasului antic Hierapolis, ce acum este numit Pamukkale, este izvorul unuia dintre cele mai importante centre termale din Turcia.
Turistii si localnicii viziteaza Pamukkale si cetatea Hierapolis frecvent, nu numai pentru aspectul extraordinar cat si pentru istorie si centre wellness. S-a dovedit stiintific ca apele sunt folositoare in tratarea multor boli. Exista multe hoteluri in zona avand centre SPA ce folosesc apa acestor izvoare si sunt deschise tot timpul anului.
Aceasta locatie este vizitata de foarte multi turisti ce isi petrec sejurul pe litoralul turcesc si aleg sa faca excursii de o zi. Aceste excursii de o zi sunt puse la dispzitie de catre hotelieri prin colaborarile cu agentiile locale.


Obiective turistice

Vezi obiectivele turistice din apropiere

Cetatea Troia

Cetatea Troia

In Iliada lui Homer, Troia a fost orasul Ilium. Razboiul troian a avut loc in secolul al 13-lea î.Hr., cu Agamemnon, Ahile, Ulysses, Patrocle si Nestor pe din partea aheilor, iar Priam, cu...

Pergamon

Pergamon

Printre coloanele de marmura ale unui templu antic dedicat artelor de vindecare, apar razele unui apus de soare ce seamana cu doi vizitatori care admira pentru ultima oara o alta minune veche de...