Descriere Tenerife, istoric si informatii despre Tenerife Spania


 Rezervati online

Descriere Tenerife

Despre Tenerife - descriere, istoric si informatii

Foto Tenerife

Situata in centrul arhipelagului Insulelor Canare, Insula Tenerife imparte cu cele 6 insule un climat temperat si peisaje care s-au dovedit de-a lungul secolelor un magnet pentru turisti, artisti si cercetatori. Dimensiunea impresionanta a vulcanului Teide cu 3718 de metri, vegetatie luxurianta si unicitatea acestui peisaj vulcanic transforma insula Tenerife intr-o atractie speciala in lume. Se spune ca celebrul naturalist german Alexander von Humboldt la intoarcerea sa din calatoria avuta in lumea noua a ingenuncheat si a plans inainte de frumusetii vaii Orotava, un covor cu flori ce se intinde de la coasta de nord a insulei Tenerife pana la poalele muntelui Teide.
Intreaga insula este un monument al naturii, incepand cu Parcul National Teide, vulcanul Teide cel mai inalt punct al Spaniei vulcan, peisajele vulcanice din Las Canadas, zona agricola generoasa din partea de nord, desertul Teno, padurile dense si frumusetea acestor coaste sunt un motiv suficient de bun pentru vizita aceasta insula.
Posibilitatile de cazare in Tenerife sunt variate si de buna calitate. Gama larga hoteluri si apartamente, majoritatea fiind in zonele de coasta Puerto de la Cruz si Playa de Las Americas, locatii in care exista infrastructura si facilitatile necesare pentru a satisface nevoile tuturor vizitatorilor: restaurante, magazine, spectacole, cluburi de noapte, centre sportive, cursuri de golf, porturi de agrement, divertisment pentru copii.
Pentru relaxare pe insula Tenerife veti gasi numai atractii de nerefuzat, un climat placut si posibilitatea de a inota pe tot parcursul anului. Puerto de la Cruz, situat in nord, cea mai veche din statiune turistica a Insulelor Canare, este de un secol locul de relaxare pentru cei care cauta un climat placut intr-un cadru deosebit de frumos. Puerto de la Cruz este a doua statiune turistica ca marime de pe insula Tenerife. In contrast cu statiunile moderne din sud, are o mare traditie ca loc de relaxare.


Cazare Litoral Spania 2019

Oferte cazare la hoteluri, vile si pensiuni pe litoral

Hoteluri Litoral Spania 2019

Harti statiuni

Harti statiuni


Obiective turistice

Vezi obiectivele turistice din apropiere

Parcul Guell

Parcul Guell

Parcul Guell este un complex de gradini cu elemente arhitecturale situate pe dealul El Carmel din cartierul Gracia din Barcelona. Acesta a fost proiectat de arhitectul catalan Antoni Gaudi si...

Sagrada Familia

Sagrada Familia

La Sagrada Familia este unul dintre cele mai faimoase lucrari ale lui Gaudí din Barcelona. Este o bazilica gigant a carei constructie a inceput din 1882, iar termenul de finalizare nu este...Hoteluri recomandate Tenerife

Vezi cele mai bune oferte de cazare Tenerife - Hoteluri vile si pensiuni Tenerife