Descriere Mallorca, istoric si informatii despre Mallorca Spania


 Rezervati online

Descriere Mallorca

Despre Mallorca - descriere, istoric si informatii

Foto Mallorca

Putine locuri de pe Pamant pot fi descrise ca destinatii de vacanta consacrate, dar insula Mallorca din largul coastelor Spaniei este cu adevarat o lume care exista doar ca un spatiu de relaxare si traire a vietii la maxim. Cu plaje tropicale, care sunt invidiate in restul Europei, Mallorca este una dintre cele mai fierbinti destinatii de vacanta din Europa, Mallorca este pe punctul de a deveni unul dintre cele mai cunoscute locuri de vacanta din lume! Sa aruncam o privire mai atenta la ceea ce face speciala acesta frumoasa insula. Desigur, atractia majora in Mallorca sunt plajele perfecte si temperaturile ridicate pe tot parcursul anului. La fel ca restul Spaniei, nu exista plaje private in Mallorca, desi unele hoteluri ar putea sa va faca sa credeti ca exista! In afara de zonele inchise de Guvern, sunteti liberi sa explorati intregul litoral, de la golfuri mici la plaje intinse, care sunt mentinute de catre autoritati aproape de perfectiune.
Spre deosebire de vecina Ibiza, Mallorca este o destinatie de vacanta extrem de popular pentru familii. Multe dintre statiuni si resorturi au zone de joaca si activitati planificate, care ocupa timpul si ii ditreaza pe cei mici, astfel incat parintii sa beneficieze de relaxare. Veti fi surprinsi sa vedeti plaje, restaurante si cele mai multe spatii publice pline cu copii mici dar intotdeauna vor exista locuri speciale pentru energia lor. Odata ce ati ajuns pe aceasta insula tropicala, veti descoperi ca exista multe lucruri interesante si distractive. De exemplu, daca va decideti sa parasiti plaja, nu va trebui sa meargeti foarte departe pentru a va distra deoarece veti gasi la tot pasul zone de recreere, baruri, restaurante si propuneri de activitati. Coasta Mallorcai este un loc perfect pentru scuba diving si snorkelling. Exista zeci de companii de turism, care organizeaza excursii de o zi pentru aceste activitati, va vor oferi echipament si va vor ajuta sa descoperiti o lume cu totul noua, in valuri.
Exista, de asemenea, multe cladiri vechi si frumoase care merita vizitate. Insula este plina de biserici si catedrale vechi, meonumente ale secolelor trecute. Vizitarea obiectivelor turistice este o modalitate foarte buna de a cunoaste zona. Insula Mallorca are multe locuri frumoase si de asemenea, multe sate fermecatoare, care sunt exemple interesante ale vietii rurale spaniole. In timp ce multe dintre aceste orase nu atrag turistul ocazional, majoritatea dintre ele sunt locuri pitoresti, pe care va invitam sa le descoperiti plimbandu-va pe strazile vechi, pietruite. Aici veti fi intampinati de cafenele si restaurante mici care servesc toate alimentele proaspete. Chiar si departe de valurile blande ale Mediteranei, nu putetida gres in Mallorca. Deci, ce mai astepti? Prindeti-va locul la soare, dictionarul spaniol, simtul de aventura si luati-va zborul de spre magica insula tropicala Mallorca!


Cazare Litoral Spania 2019

Oferte cazare la hoteluri, vile si pensiuni pe litoral

Hoteluri Litoral Spania 2019

Harti statiuni

Harti statiuni


Obiective turistice

Vezi obiectivele turistice din apropiere

Parcul Guell

Parcul Guell

Parcul Guell este un complex de gradini cu elemente arhitecturale situate pe dealul El Carmel din cartierul Gracia din Barcelona. Acesta a fost proiectat de arhitectul catalan Antoni Gaudi si...

Sagrada Familia

Sagrada Familia

La Sagrada Familia este unul dintre cele mai faimoase lucrari ale lui Gaudí din Barcelona. Este o bazilica gigant a carei constructie a inceput din 1882, iar termenul de finalizare nu este...Hoteluri recomandate Mallorca

Vezi cele mai bune oferte de cazare Mallorca - Hoteluri vile si pensiuni Mallorca