Sagrada Familia - obiective turistice Barcelona


 Rezervati online

Sagrada Familia

Sagrada Familia

Home | Obiective turistice |Sagrada Familia

Sagrada Familia

La Sagrada Familia este unul dintre cele mai faimoase lucrari ale lui Gaudí din Barcelona. Este o bazilica gigant a carei constructie a inceput din 1882, iar termenul de finalizare nu este de cunoscut deoarece constructia este finantata doar din banii stransi de la enoriasi. Multe controverse inconjoara cladirea Sagrada Familia, materiale de constructii folosite astazi, din prisma unora Gaudi insusi nu le-ar fi folosit. In momentul vizitarii cladirii veti vedea contrastul de culoare dintre piatra folosita in partea din fata si cea din spatele cladirii. De asemenea, stilul actual de constructie apare oarecum diferit fata de partile vechi ale cladirii.
Gaudi a avut un rol activ in constructia Sagrada Familia pana la moartea sa in 1926. El solicita de multe ori ca anumite lucrari fie modificate si ajustate, pana cand aceasta arata exact ceea ce avea in minte. Cu toate acestea astazi, din cauza naturii modelelor existente, munca sa este partial deschisa interpretarilor. Interpretarea stilului de catre arhitectii din ziua de azi este deosebit de dificila, deoarece pietrele efective ale constructie au forme neregulate.
Cladirea este inca in constructie, in momentul in care o vizitati fiti pregatiti pentru a vedea o multime de muncitori. Indiferent de toate controversele din jurul Sagrada Familia, aceasta este o cladire cu adevarat magnifica, fiind unul dintre primele atractii atunci cand vizitati Barcelona.Hoteluri recomandate Barcelona

Vezi cele mai bune oferte de cazare Barcelona - Hoteluri vile si pensiuni Barcelona

Oferta de cazare Barcelona, Litoral Spania 2019

Hoteluri Barcelona - Oferte recomandate in Barcelona

Hoteluri Barcelona
Aceste oferte sunt recomandate de site-ul Litoralulromanesc.ro pe baza raportului pret calitate