Rezervati online

Vila Casa Eden Costinesti

3 stele 3 stele 3 stele


Foto Casa Eden
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti
Foto Casa Eden Costinesti

Descriere vila Casa Eden

Casa Eden este o unitate de cazare noua,  situata in Costinesti, Sat Schitu.  Aflata la 50m de Marea Neagra, fara alte constructii in vecinatatea, Casa Eden ofera oaspetilor sai ocazia unui sejur relaxant si linistit, potrivit celor care simt nevoia sa isi incarce bateriile la mare. Principalul aspect pentru care oaspetii aleg aceasta locatie este pozitionarea departe de agitatia statiunii. 
O gradina frumoasa si un spatiu generos de relaxare,  un foisor cu o capacitate de 15 locuri, un gratar in aer liber cu cuptor si un loc de joaca pentru copii, sunt doar cateva dintre facilitatile out-door pe care le punem gratuit la dispozitita oaspetilor nostri.

Dotari generale

Gradina frumoasa si un spatiu generos de relaxare,  un foisor cu o capacitate de 15 locuri, un gratar in aer liber cu cuptor si un loc de joaca pentru copii
- Internet
- Parcare
- Aer Conditionat

Dotari camere

16 camere duble standard -  camere duble cu pat matrimonial, televizor LED, cu circuit de televiziune prin cablu, balcoane individuale cu vedere spre mare si gradina, mobilier de exterior, baie cu cabina de dus, conexiune internet si sistem de climatizare individual.
6 camere duble extra sea view - camere duble cu pat matrimonial, mini bar, televizor LED, cu circuit de televiziune prin cablu, balcoane individuale cu dubla expunere spre mare si gradina, mobilier de exterior, baie cu cabina de dus, conexiune internet si sistem de climatizare individual. 
3 apartamente -  Pentru cei care calatoresc alaturi de prieteni sau familie, Casa Eden pune la dispozitia acestora apartamente potrivite pentru trei adulti sau doi adulti si 1-2 copii. Apartamentele sunt formate din doua camere, un dormitor cu pat dublu matrimonial si o sufragerie cu canapea extensibila si sunt dotate cu cu televizor LED cu circuit de televiziune prin cablu, mini-bar, balcoane individuale cu vedere spre mare, mobilier de exterior, baie cu cabina de dus, uscator de par, conexiune internet, sistem de climatizare individual.
1 Studio -  La ultimul etaj, intins pe o suprafata de 60m2, se afla Studioul Casei Eden. Acest studio deosebit, open-space, potrivit pentu patru adulti sau doi adulti si doi copii, cu o priveliste extraordinara spre mare, ofera oaspetilor sai confortul de acasa chiar pe malul marii. Studioul are o chicineta echipata, o zona de dining, televizor LED cu circuit de televiziune prin cablu, trei balcoane individuale cu vedere spre mare, mobilier de exterior, baie cu cabina de dus, uscator de par, conexiune internet, sistem de climatizare individual, canapea dubla extensibila si un pat matrimonial.

Servicii

Animalele de companie sunt acceptate la cerere, gratuit. 
Este posibila parcarea privata gratuit la proprietate (este necesara rezervare). 

Facilitati


Accepta animale
Internet
Loc joaca
Parcare
Aer conditionat
Balcon

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2024

Tarifele vor fi actualizate in curand. Va rugam reveniti!