Rezervati online

Hotel Mezotermale Venus

3 stele 3 stele 3 stele


Foto Mezotermale
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus
Foto Mezotermale Venus

Descriere hotel Mezotermale

Hotelul Mezotermale Palace 3 stele este amplasat pe malul lacului Mangalia, la numai 300 m de plaja. Cele 52 camere ofera o priveliste superba asupra marii si a lacului.
Hotelul dispune si de o Baza de Tratament, Unitatea Medical SPA, care cuprinde: 2 piscine cu apa sulfuroasa, doua plaje cu o suprafata de 1900 mp fiecare, sali de masaj, sali de fitness si kinetoterapie, cazi cu apa termala si namol, cazi hidro-electro-terapie, aparate pentru electro-terapie. Toate aceste facilitati sunt in cadrul hotelului Palace, care face parte din acelasi complex, la o distanta de 200 m.

Dotari generale

- 52 de camere duble matrimoniale sau twin (repartizarea se face la receptie in functie de disponibilitate) cu vedere partiala la mare sau la lac
- restaurant, bar
- sala masaj (cele mai populare proceduri geriatrice Medical SPA sunt: masaj ultrasunet cu gerovital, infiltratii sau injectii cu gerovital, masaj cu crema gerovital, onctiuni si masaj cu namol terapeutic, bai cu apa sulfuroasa, mezotermala, bai cu curenti galvanici, diapuls, magnetoterapie, nemectron, hidrokinetoterapie)
- sala de fitness,sauna, jacuzzi, baza de tratament
- biliard, tenis de masa 
- piscine in aer liber, piscina acoperita incalzita, prezente in hotelul Palace
- parcare gratuita in limita locurilor disponibile

Dotari camere

Camerele duble dispun de frigider, televizor, cablu Tv, internet, telefon, balcon, aer conditionat, mobilier nou, incalzire centrala,, uscator de par, articole de toaleta gratuite.
Camerele triple au aceleasi dotari ca si camerele duble si dispun de 1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana sau canapea coltar. 

Servicii

Pachetul All inclusive include: cazare, mic dejun, pranz si cina buffet suedez, bauturi nonalcoolice (intre orele 7-24, respectiv cafea, ceai, apa, racoritoare draft), bauturi alcoolice (intre orele 13-24, respective cognac, vodka, rachiu, palinca, cinzano, Campari, vinul casei alb sau rosu la draft, bere la draft), acces gratuit la piscine, parcare, internet, billiard, teren tenis , tenis de masa, sauna, jakuzzi, fitness, zilnic se organizeaza seri dansante cu muzica live si DJ.

Proceduri tratament geriatrice sau Medical Spa : 
- 4 proceduri 170 lei/persoana/zi sau 6 proceduri 200 lei/persoana/zi.
Cele mai populare proceduri geriatrice sau Medical Spa sunt: masaj ultrasunet cu gerovital, infiltratii sau injectii intramusculare cu gerovital, masaj cu crema gerovital, onctiuni si masaj cu namol terapeutic, masaj cu dus subacval, bai cu apa sulfuroasa mezotermala, bai cu curenti galvanici, diapuls, magnetoterapie, nemectron. 

Facilitati


Piscina
Internet
Parcare
Restaurant
Spa
Aer conditionat
Balcon
Sala fitness

Alte specificatii

Ora check-in: 18:00 | Ora check-out: 12:00

TARIFE STANDARD DE CAZARE PENTRU SEZONUL ESTIVAL - 2024

Oferta standard se va actualiza in curand!