Termeni si conditii Litoralul Romanesc.ro Bulgaria


 Rezervati online

Termeni si conditii

Conditii generale de rezervare

CONDITII GENERALE DE REZERVARE:
Actualizat la data de 09 iunie 2011  ) 
Rezervarile la hotelurile din Bulgaria se fac cu cel putin 7 zile inaintea datei de sosire.
Se proceseaza numai rezervarile pentru minim 3 nopti de cazare. 

1. ORICE REZERVARE TRIMISA ON LINE SAU FACUTA TELEFONIC ARE CA PUNCT DE PORNIRE OFERTA TURISTICA PUBLICATA PE UNUL DINTRE SITURILE AGENTIEI CREATIVE LITORAL SRL SI IN CONSECINTA SE SUPUNE REGULILOR SI CONDITIILOR AFISATE PE ACESTE SITURI. 


2. Trimiterea solicitarii de rezervare NU garanteaza rezervarea camerelor.

3. TOATE solicitarile sunt procesate de operatori umani si vor fi confirmate si considerate definitive numai dupa plata serviciilor de cazare (integral sau partial).

4. Plata se face in baza facturii proforme emisa de SC CREATIVE LITORAL SRL si transmise prin fax sau email dupa confirmarea disponibilitatii spatiilor de cazare solicitate.

5. Plata se poate face, prin depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania, prin ordin de plata sau prin card, in sistem on-line.
Pentru platile prin card, tarifele afisate pe site se majoreaza cu 3% .

6. Pentru efectuarea rezervarilor, clientii vor achita un avans cuprins intre 30% si 100% din valoarea totala a serviciilor turistice solicitate.
Valoarea exacta este stabilita in functie de unitatea la care sunt solicitate serviciile turistice.

7. Dupa efectuarea platii, clientul va primi prin fax, email sau prin posta, voucherul care va garanta serviciile turistice solicitate de client.

8. Turistul este responsabil pentru verificarea informatiilor trecute in factura si in voucher (bilet de cazare) pentru a nu aparea neconcordante intre serviciile solicitate de turist si cele facturate de agentie.

9. Rezervarea se considera finalizata numai dupa plata integrala a serviciilor de cazare solicitate.