Suport clienti Litoralul Romanesc.ro Bulgaria


 Rezervati online

Suport clienti

Suport clienti

1. Cum rezerv:

Rezervarea se poate face:
- on line - prin completarea formularului de pe pagina fiecarui hotel
- telefonic - la unul din numerele de telefon ale agentiei Creative Eye - 0241/488206 0241/488259

2. Cum platesc:

Plata serviciilor se face in avans, numai dupa confirmarea serviciilor de catre agentia Litoralul Romanesc.ro Confirmarea rezervarii se face odata cu transmiterea facturii proforme - agentia Litoralul Romanesc.ro va transmite factura proforma numai dupa retinerea si garantarea camerelor. Plata facturii se poate face prin depunere de numerar la orice sucursala a Bancii Transilvania sau BancPost, prin transfer bancar, sau on line prin card ( pentru plata cu cardul se percepe un comision suplimentar de 2%).

3. Ce documente primesc:

Inainte de efectuarea platii veti primi factura proforma (document nefiscal) si contractul, dupa efectuarea platii veti primi factura fiscala si voucherul de calatorie (biletul de cazare - singurul document acceptat de hotel). Documentele sunt in format electronic si se transmit pe email, automat dupa inregistrarea rezervarii si respectiv platii.

4. Pot sa anulez:

Da.
Rezervarile efectuate se pot anula conform conditiilor de anulare postate pe pagina hotelului si conform clauzelor contractuale.

5. Este sigur:

Da.
Agentia Litoralul Romanesc.ro detine licenta de turism nr. 3590 eliberata de Ministerul Turismului.
Agentia Litoralul Romanesc.ro are contracte directe cu majoritatea hotelurilor de pe litoralul Bulgaria precum si contracte de colaborare cu alti touroperatori. Toti turistii nostri sunt asigurati pentru rambursarea cheltuielilor de repatriere şi/sau a sumelor achitate de el în cazul insolvabilităţii sau falimentului Agenţiei la Societatea de Asigurare OMNIASIG VIG SA Str. Grigore Mora, nr.23, sect.I, Bucuresti, Romania Tel: +40.214.057.420.

Agentia Litoralul Romanesc.ro este una dintre cele mai mari agentii specializate in turismul de litoral si tocmai de aceea, peste 35000 de turisti au ales serviciile noastre in sezonul estival 2012.