Bulgaria este gazda al celui de-al 18 congres al centrelor SPA din Europa


 Rezervati online

Bulgaria este gazda al celui de-al 18 congres al centrelor...

Bulgaria este gazda al celui de-al 18 congres al centrelor SPA din Europa

Stiri din Nisipurile de Aur  Stiri din Constantin si Elena  Stiri din Pomorie  Stiri din Varna 

Home | Stiri litoral |Bulgaria este gazda al celui de-al 18 congres al centrelor SPA din Europa

Bulgaria este gazda al celui de-al 18 congres al centrelor SPA din Europa

Al 18-lea Congres al Asociatiei Europene a Centrelor SPA (ESPA) va avea loc la Pomorie, Bulgaria intre 14 si 17 mai 2013. Alegerea a fost facuta in cadrul celui de-al 17-lea Congres, care a avut loc in Jurmala, Letonia, dupa un vot al membrilor consiliului de administratie al ESPA. Uniunea Bulgara din balneologie si turism balnear este un reprezentant si singura organizatie bulgara, care este membru al ESPA, similara cu asociatiile nationale ale tuturor SPA-urilor statelor membre ale UE.
Asociatia Europeana a Centrelor Spa este o organizatie umbrela care este formata din 21 de membri din 20 de tari europene. Obiectivul european al Asociatiei este de a promova spa-uri si balneologia in Europa si de a avea grija ca remediile naturale pe baza de apa minerala, peisajul si clima sa fi disponibile pentru un numar cat mai mare de cetateni si turisti.
Congresul convoaca in fiecare an si reuneste profesionistii de top din Europa pentru a prezenta cele mai recente progrese si evolutiile in acest domeniu. La evenimentul din Bulgaria vor participa delegati din toate organizatiile care sunt membre ale Asociatiei Europene, precum si persoane de renume mondial in domeniul balneologiei. Congresul va prezenta Bulgariei ca o destinatie populara ce ofera oportunitati excelente pentru balneo, spa si wellness.


Publicat la data de: 17/12/2012