Cel mai bun complex de vacanta din Bulgaria


 Rezervati online

Cel mai bun complex de vacanta din Bulgaria

Cel mai bun complex de vacanta din Bulgaria

Stiri din Nisipurile de Aur  Stiri din Constantin si Elena  Stiri din Pomorie  Stiri din Varna 

Home | Stiri litoral |Cel mai bun complex de vacanta din Bulgaria

Cel mai bun complex de vacanta din Bulgaria

Pe 2 septembrie 2012, in Antalya s-au acordat premiile World Travel Awards. Pentru al doilea an consecutiv Grand Hotel Varna a fost premiat ca "Cel mai bun hotel de spa din Bulgaria", in acest an primind inca o distinctie pentru "Cel mai bun complex de vacanta in Bulgaria".
World Travel Awards sunt cele mai inalte onoruri care se pot primi pentru un produs turistic. In acest an semnificatia premiilor este importanta, prin urmare, numarul de experti care au votat a fost de 213 000.
Complexul se afla printre destinatiile cele mai populare din tara pentru turismul de litoral si a castigat oaspetii cu formula unica "All Inclusive Premium". Oaspetii de la cinci hoteluri ale complexului se pot bucura, fara costuri suplimentare, de cinci restaurante tematice, bufete si meniuri pentru copii, bufet la miezul noptii si bar de inghetata.
Ca Spa hotel, Grand Hotel Varna combina beneficiile unui mediu sanatos, cu fizioterapie si echipamente moderne de spa.
In anul 2010 Grand Hotel Varna a fost ales "Complexul Anului" de catre Asociatia hotelurilor si restaurantelor din Bulgaria, astfel incat hotelul se bucura si de recunoasterea asociatiilor turistice din Bulgaria.


Publicat la data de: 18/12/2012