Aqua Park Nessebar - obiective turistice Nessebar


 Rezervati online

Aqua Park Nessebar

Aqua Park Nessebar

Home | Obiective turistice |Aqua Park Nessebar

Aqua Park Nessebar

Aqua Paradise Nessebar este cel mai mare si atractiv parc acvatic din Bulgaria. Dupa extinderea facuta in sezonul 2009, parcul impresioneaza prin dimensiunea sa impreuna cu cele 20 de atractii unice. Numai aici puteti experimenta placerea River Rafting, care va va duce in lumea adrenalinei ridicate, in competitia cu valurile. Aventura va continua cu toboganele extreme de mare viteza si se va incheia in apele calme ale raului lenes sau pe malurile Paradise Island. Acesta este locul potrivit pentru relaxare cu servicii individuale, piscine, masaje si jacuzzi. Aici veti beneficia de rasfatul oferit de paradisul acvatic. In cele mai fierbinti zile va puteti delecta gusturile la barul mediteranian cu o gama selectata de cocktail-uri, bauturi spirtoase si racoritoare.
Pentru cei care sunt mereu in cautare de ceva diferit si provocator cei care administraza parcul si-au planificat un perete de alpinism si o piscina cu trambulina.
Lungimea totala a diapozitivelor care depasesc 1300 metri, inconjurate de castele exotice, piscine, restaurante, baruri. Experimentati fiorul unei atractii extreme si simtiti pulsul unui divertisment de calitate.Hoteluri recomandate Nessebar

Vezi cele mai bune oferte de cazare Nessebar - Hoteluri vile si pensiuni Nessebar