Oferta speciala 1 Mai Bulgaria


 Rezervati online

Oferta 1 Mai Bulgaria

Oferta 1 Mai pentru litoralul bulgaresc cuprinde o multitudine de hoteluri de la 3 la 5 stele, aproape toate avand in comun celebrul All Inclusive.

Oferta 1 Mai pentru litoralul bulgaresc cuprinde o multitudine de hoteluri de la 3 la 5 stele, aproape toate avand in comun celebrul All Inclusive. Acest serviciu a generat un mare flux de turisti pentru statiunile bulgaresti datorita meselor imbelsugate cu produse traditionale, proaspete si foarte bine prezentate. Statiuni precum Albena, Nisiurile de Aur sau Duni, destinatii preferate de romani, sunt pregatite sa-si ofere serviciileca in oricare perioada a sezonului. In Bulgaria marea majoritate a hotelierilor dau startul sezonului estival odata cu sarbatoarea de 1 Mai. Statiunile sunt pline de turisti ce aleg sa petreaca in statiunile de pe malul Marii Negre. In acest an va oferim cele mai bune oferte iar daca doriti sa rezervati din timp puteti beneficia de oferte Early booking!


Hotel Laguna Garden Albena
Tarife actualizate

Telefon: 0723 383 860
Localizare: In centrul statiunii la 150 m de plaja

Hotel Laguna Garden se afla la inceputul bulevardului principal de Albena, in apropeire de plaja, si la o foarte mica destanta de principalele atractii comerciale din statiune. Deasemenea, hotelul este situat in imediata apropiere a centrului...